We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/16/2016

Dragoste cu Imprumut Episodul 3

Dragoste cu Împrumut Episodul 3 - Sevket, care va jura să se răzbune pe membrii familiei Şekercizade, își va pune planul în aplicare. Nici măcar Zeynep nu se va aștepta la o asemenea mutare din partea tatălui său.

Sevket, care va jura să se răzbune in Dragoste cu Împrumut Episodul 3, pe membrii familiei Şekercizade, își va pune planul în aplicare. Nici măcar Zeynep nu se va aștepta la o asemenea mutare din partea tatălui său.

 Dragoste cu Împrumut ep 3 - Și de această dată comandarea răpirii lui Selin de către Șevket va face ca cele două familii să se dușmănească din nou.

Fatih și Zeynep vor începe să o caute pe Selin. Însă această căutare va fi motivul pentru care și cei doi vor avea probleme.
[ads-post]
Nici Mukaddes nu va sta cu mâinile în sân. Ea se va decice să rezolve această problemă prin metodele sale. Însă ea va cădea în groapa pe care o va săpa chiar ea.

Dar se pare că nu are de gând să renunțe. De această dată va pune în aplicare un plan și mai laborios. Chiar dacă la prima vedere planul ei pare să reușească, de acum nimic nu va mai fi ca înainte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu