We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/16/2016

Ziua in care mi s-a scris Destinul episodul 27

Elif  și Kahraman își vor ține în brațe bebelușul

Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 27  rezumat - Elif, care va fi lăsată în voia sorții de către Meryem, este pe cale să nască prematur.


Elif  și Kahraman își vor ține în brațe bebelușul. Elif, care va fi lăsată în voia sorții de către Meryem, este pe cale să nască prematur. În schimb Kahraman,  care va afla că Kerem a vrut ca să fie omorât, este într-o stare de șoc. În timp ce la conac este o stare de acalmie , nimeni nu va auzi strigătele lui Elif.

Ziua in care mi sa scris destinul ep 27 rezumat - În schimb Kahraman,  care va afla că Kerem a vrut ca să fie omorât, este într-o stare de șoc. În timp ce la conac este o stare de acalmie , nimeni nu va auzi strigătele lui Elif.

Din păcate nasterea se declansase. Kahraman va sosi acasă si îsi va găsi sotia lesinată. Ei vor merge în grabă la spital.

Pe de altă parte Meryem va afla că Kahraman a găsit criminalul. Kahraman nu va putea să îi spună surorii sale mai mari că Kerem a vrut să îl omoare. În schimb Meryem o va acuza pe ELif. Ea va jura că o va face să sufere.
[ads-post]
Bebelușul pe nume Toprak se va naște. Elif și Kahraman sunt foarte fericiti.  În schimb Defne și Meryem sunt decise ca această fericire să nu țină mult. Ziaristul, care colaborase cu Yakup, îi va face probleme acestuia.  Îi va cere din nou bani. Cei doi soți vor face planuri pentru a scăpa de acesta.

În acest timp Defen îl va amenința pe Ibrahim. Și pentru Ibrahim venise vremea ca Elif să fie eliminată. Maksut găsise soluția de a ieși din închisoare.  El va afla că Elif a născut dar știrea că ea s-a căsătorit cu Kahraman îl va înnebuni de furie…

 El avea două vrobe se spus lui Elif.  Meryem, care se hotărâ să plece pentru o vreeme în Hatay,  își făcuse planul. Înainte să plece ea va trece pe la spital. Deoarece ea jurase să-și răzbuna fiul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu