We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/15/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 26 Rezumat

[left-post]Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 26. Elif va păși în conac în calitate de mireasă.

Elif  și Kahraman vor fi dărămati de disparitia lui Kerem. Elif va suporta cu greu situația. Ea va fi în pericol de a naste premature însă nu va spune numănui nimic.

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 26 Rezumat


În schimb Meryem o învinovăteste pe Elif pentru moartea lui Kerem.  Liymet nu va suporta suferinta trăita de fiica sa  și îi va face o propunere lui Sultan.

Kahraman va jura că va găsi criminalul. Îi va găsi pe cei care au provocat aceste neplăceri familiei sale. El va începe să îl caute și pe autorul articolului din ziar. În schimb Yakup caută să scape de problema apărută pe capul său datorită acestei știri. Sukuran îi va sări în ajutor.
[ads-post]
În ciuda tuturora Ziya continuă să  îi sprijine pe Elif și Kahraman. El dorește ca, cununia întreruptă să se finalizeze cât mai repede. Kahraman și ELif se vor căsători.

Defne va fi îngrozită atunci când va afla că a avut loc cununia. Pe Elif o vor aștepta ziele grele la conac. Meryem va jura să își răzbune fiul.

În timp ce Kahraman, care va da de criminalul pe care îl angajase chiar Kerem, este foarte aproape să afle adevărul, Elif va fi în fața unui mare pericol.

[youtube src="UaWztM_XHyA"][/youtube]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu