We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/27/2016

Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul Ep 37 Rezumat, ELif se va lupta cu iubirea ei?

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 37 - Elif este foarte emoționată deoarece și-a întâlnit fiul. Această situație nu prea este pe placul lui Defne. Când o va vedea pe Elif la conac, Defne nu se va sfii să o amenințe pe Elif.. Nici Kiymet nu este bucuroasă să o vadă pe Elif la conac. În schimb Kahraman se va mulțumi să îi urmărească de la distanță pe Elif și Toprak.


Ziua in care mi sa scris destinul episodul 37 rezumat - Yakup va fi dărâmat când va afla că Kiymet nu este mama lui naturală… Ea se va decide să vorbească cu toată lumea. Însă Sukran are planuri și mai viclene…
[ads-post]
Faptul că  Elif va începe să lucreze va produce noi neîntelegeri între ELif și Kahraman. Iubirea dintre Elif si Kahraman va avea de dat un nou examen…Oare Kahraman va putea să aștepte atâta timp cât ELif se va lupta în interior cu iubirea ei?  Sau va afla ce pătimise Elif în acești doi ani cât a dispărut?

În timp ce aceste fapte se petrec, Kahraman îi va face lui Elif o propunere de neimaginat. Această propunere  va schimba viețile celor doi și va facilita lui Elif să se apropie de visele sale.
În acest timp și dușmanii lui Elif și Kahraman care își dăduseră seama că întâlnirea celor doi este iminentă, vor începe să facă noi planuri pentru a-i opri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu