We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/27/2016

Soarele si Luna sunt noile versiuni pentru Pokemon Nintendo 3DS

Pokemon Soarele și Luna: 20 de ani de vise într-o nouă generație. Nintendo 3DS, în celebrarea a 20 de ani de existență. Noile jocuri au inaugurat a șaptea generație a seriei și vin încărcate cu un nou val de creaturi ale universului Pokemon.

Pokemon Soarele și Luna: 20 de ani de vise într-o nouă generație. Nintendo 3DS, în celebrarea a 20 de ani de existență.

Scenariul de jocuri noi vor fi regiunea Alola, care are un climat predominant tropical și departe de marile orașe care au caracterizat locurile anterioare.
După mai mult de 600 de milioane de descărcări, fenomenul Pokemon Go , își propune să ajungă la toți jucătorii noi și veteranii iar pentru acestia, jocurile prezintă inovații de estetică și de modul în care să se joace dar păstrează esența mesajului: "Prinde-i pe Toți!"

Modul de joc, mult mai ușor de înțeles acum pentru nou-veniți și mai asezonat.  De data  aceasta grafica și alte secțiuni ale audiovizualului sunt mai elaborate și sunt mult mai plăcute ochiului.
[ads-post]
Cu toate acestea, ne mutăm în regiunea, Alola , unde o aventură ne pandeste pentru a deveni cei mai buni jucători de Pokémon din regiune , prin luptă   împotriva unui lider numit Kahuna, care, la rândul său, va verifica capacitățile noastre de a provoca membrii Ligii  Pokémon. 300 creaturi noi (802 de specii din toate generațiile) în acest arhipelag, trasee nesfârșite, peșteri, păduri, plaje, munti, deserturi, ruine ... din regiune este Alola faunei sălbatice imposibil de descris în cuvinte.

Se așteaptă pentru că jocul vrea ca noi să atragem din interior spiritul cel mai aventuros.  În urmă cu douăzeci de ani au văzut progresul jocurilor lor preferate în reviste , iar acum fac acest lucru cu un smartphone capabil de a captura Pokémonii în autobuz datorită realității virtuale. Pokémon sa reinventat pe sine.

Această aventură, care poate dura mai mult de 40 de ore, care este un amalgam de pasiune și compasiune, un gest de afecțiune în aer liber , dar de asemenea , o mână deschisă pentru iubitorii jocului.

Pokemon Soare și Lună este mai mult decât fericire in consecință este un obiectiv, este călătoria pe care într-adevăr face legătura între Pokemon și Popplio, Rowlet sau Litten.

 18 Cristale Z, care permit executarea mișcărilor noi Z, sunt pentru cei care au vrut dinamism vizual pe ecrane, o notă de exagerare așa cum este revendicată în Inazuma Unsprezece și Yo-kai Watch.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu