We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/29/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 38 rezumat

REZUMAT: Lui ELif care va lua decizia de a merge la firmă nu-i va fi ușor să fie aproape de Kahraman. Cu cât ea se va preda iubirii, ea va fi nehotărâtă cu privire la faptul de a îi povesti sau nu lui Kahraman ceea ce pățise.


Pe altă parte Defne, care nu concepe ca Elif și Kahraman să fie împreună, se va precipita de-a binelea. Fără să se gândească ea va face un plan și nu va întârzia să îl sune pe Maksut.

Yakup va depăsi socul avut după ce aflase că Kiymet nu este mama lui naturală și se va duce la firmă. El avea de-a face cu o reactie neasteptată din partea lui Kahraman.

În schimb pe când Sukran se pregătea să cheltuie banii primiti de la Defne ea va surpinde o ipostază, la care nu s-ar fi asteptat deloc.  La conac lucrurlel sunt pe punctual de a complica.
[ads-post]
În timp ce, îndepărtându-se de dorința de a se răzbuna Elif este pe cale să se lase învinsă în fața iubirii, o ipostază pe care o vedea va fi de ajuns ca să o înnebunescă.  Chiar dacă îi este greu ea trebuie să îl uite pe Kahraman.

Selim va auzi din întâmplare discuția dintre Canan și Yakup în legătură cu firma. Lui nu-i va veni să creadă ceea ce va auzi și se va decise ca să acționeze ca să afle adevărul cât mai repede.

Elif care duce o luptă interioară este extrem de supărată pe Kahraman. În acest timp ea nu-și va da seama că este atrasă într-o aventură. Pe Elif o așteaptă o nouă aventură  nouă în interiorul căreia se va pierde.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu