We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/20/2016

Planeta maimutelor Revolutie - Film SF

Planeta maimutelor Revolutție 2014 - Atentia povestirii al acestui film SF este Caesar (Andy Serkis), un cimpanzeu care a fost crescut de mic acasă si iubit ca pe un copil dar folosit ca și cobai de către omul de stiintă Will Rodman (James Franco) și primatologul Caroline Aranha (Freida Pinto).


Atentia povestirii al acestui film SF este Caesar (Andy Serkis), un cimpanzeu care a fost crescut de mic acasă si iubit ca pe un copil dar folosit ca și cobai de către omul de stiintă Will Rodman (James Franco) și primatologul Caroline Aranha (Freida Pinto).
Planeta maimutelor Revoluție

În urma unor experimente in cautarea unui antidot pentru virusul dezlanțuit pe pământ cu un deceniu înainte, Caesar evolueaza din punct de vedere genetic, foarte aproape de cel uman în urma administrarii unui medicament experimental. 

 Urmare a unui conflict dintre tatăl omului de stiinta si un vecin, Caesar sare in apărarea lui se lupta acesta, dar este luat de politie si dus la gradina zoologica. Acesta este pacălit că este ajutat să scape, dar este luat și dus într-o inchisoare numeroasă a maimuțelor din San Bruno. 
[ads-post]
Pentru a face dreptate, Caesar le dă tuturor maimuțelor din închisoare același tip de medicament care i-a fost și lui administrat, astfel creează o armata a maimuțelor, scapă din închisoare - și încep un conflict om-maimuță care ar putea schimba planeta pentru totdeauna.

Actori
James Franco - Will Rodman
Freida Pinto - Caroline Aranha
Andy Serkis - Caesar
John Lithgow - Charles Rodman
Brian Cox - John Landon
Tom Felton - Dodge Landon
David Oyelowo - Steven Jacobs
Tyler Labine - Robert Franklin
David Hewlett - Hunsiker
Jamie Harris - Rodney

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu