We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/21/2016

1 Decembrie este primul an in care Politia Locala Bucuresti nu participa la Ziua Nationala

Gabriela Firea, Primarul General al capitalei a declarat că  1 DECEMBRIE 2016 va fi primul an în care Poliția Locală București nu va participa la defilarea organizată cu ocazia Zilei Naționale și a precizat că "nu este un semnal bun".
Gabriela Firea, Primarul General al capitalei a declarat că  1 DECEMBRIE 2016 va fi primul an în care Poliția Locală București nu va participa la defilarea organizată cu ocazia Zilei Naționale
1 Decembrie este primul an în care Politia Locala Bucuresti nu participă la Ziua Natională a Romaniei

Gabriela Firea:
"Am fost neplăcut surprinsă să aflu că acest an este primul în care Poliției Locale București, care reprezintă polițiile locale din toată țara, din toate județele, nu i se mai permite să defileze nici măcar un minut. Nu știu cine nu a vrut, cineva clar nu a vrut și ne-a tăiat de pe listă. Este primul an în care poliția locală, prin reprezentanții de la București, nu va putea defila. Și cred că nu este un semnal bun pentru acești oameni care nu lucrează în condiții tocmai bune și nici nu au salarii mari și cred că se simt jigniți în acest moment", a spus edilul general, duminică seara, la România Tv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu