We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/26/2016

Ziua in care mi s-a scris Destinul - Episodul 35

Ziua in care mi sa scris destinul episodul 35 - Membrii familiei Yorukhan vor fi în stare de șoc atunci  când o vor vedea pe Elif în fața lor. În schimb Kahraman este foarte fericit, doar că Elif cea care s-a întors este o altă Elif. Ea este acum soția lui Maksut, Zeynep.

Ziua in care mi sa scris destinul ep 35 - Membrii familiei Yorukhan vor fi în stare de șoc atunci  când o vor vedea pe Elif în fața lor. În schimb Kahraman este foarte fericit, doar că Elif cea care s-a întors este o altă Elif. Ea este acum soția lui Maksut, Zeynep.

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 35 rezumat - Elif va transforma din nou viata lui Defne într-un cosmar. Faptul că Kahraman va afla totul este iminent.

Defne trebuie să scape cât mai repede de CD-ul de care făcuse rost Sukuran si de Ibrahim. Ea va trece imediat la actiune. Numai că nu-si va da seama că Ziya a început să o urmărească.

Kahraman este decis să descifreze sutuația în care se află ELif. Însă ELif îi va spune că l-a uitat. Singura ei dorință este ca să-l i ape Toprak de la acesta. Însă, din nou,  Kahraman nu va renunța.
În timp ce Ziya  o urmărește pe Defne, el va peste CD. El va afla că Defne a colborat în trecut cu Maksut și va fi foarte șocat în această privință.
[ads-post]
El este hotărât să îi povestească totul lui Kahraman. De această data și Defne va începe să îl urmărească pe el. Cele petrecute între cei doi vor rămâne un secret pentru o lungă perioadă de timp. Și Ziya îă va pregăti lui Defne o capcană la care nu s-ar fi așteptat.

Kahraman va dori ca să pună punct despărțirii lui ELif de băiatul ei. El îl va trimite pe Toprak împreună cu Meryem în vizită la Elif. Elif va înnebuni de bucurie când își va vedea fiul.

 Kahraman care nu va vrea să piardă acest moment  se va hotărâ să-i urmărească de la distanță. Însă peisajul pe care-l va vedea nu va fi un peisaj la care s-ar fi așteptat. Acest peisaj va fi de ajuns ca să-i dea peste cap viața.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu