We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/22/2016

Cutremur puternic de 6,9 in Japonia, 22 noiembrie 2016 | Alerta de Tsunami

Japonia a fost lovita de un puternic cutremur, urmat de Alertă de Tsunami

Cutremur în Japonia - Un blocaj în trafic este văzut cum oamenii sunt evacuați după ce au fost emise avertizări de tsunami în urma cutremurului care a avut loc, în Iwaki, prefectura Fukushima, Japonia, la 22 noiembrie 2016.

Un cutremur cu o magnitudinea de 7,3 a lovit nordul Japoniei, marți, și va genera un tsunami a anunțat Agenția de Meteorologie din Japonia.
Cutremur puternic de 6,9 in Japonia

Un cutremur cu o magnitudinea de 7,3 a lovit nordul Japoniei, marți, și va genera un tsunami a anunțat Agenția de Meteorologie din Japonia.
US Geological Survey a spus că, magnitudinea cutremurului de marți, a fost de 7,3 și mai târziu a retrogradat la 6.9. Dar, Agenția de Meteorologie din Japonia a pus magnitudinea la 7,4.
[ads-post]
Cutremurul, care a fost resimțit pînă în Tokyo, a fost centrat în largul coastei prefecturii Fukushima, la o adâncime de aproximativ 10 km (6 mile) și a fost simtit la 5:59 (2059 GMT), a declarat agenția.

Regiunea este aceiași care a fost devastată de tsunami-ul în urma marelui cutremur din data de 11 martie 2011, cutremur care fost cu magnitudinea de 9 grade, cel mai puternic cutremur înregistrat în Japonia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu