We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/08/2016

OZN-uri fotografiate pe cerul Italiei inainte de cutremur

Vânătorii de Ozn-uri cred că in imagine este de fapt un obiect zburator neidentificat care zboară pe cer deasupra Italiei. Un martor a reușit să capteze momentul în care o presupusa farfurie zburătoare a apărut si a dispărut rapid .

Vânătorii de Ozn-uri cred că in imagine este de fapt un obiect zburator neidentificat care zboară pe cer deasupra Italiei

Unii teoreticieni ai conspirației au sugerat chiar ca reperarea cu doua zile inainte a OZN-urilor ar putea fi legată de cutremurul cu magnitudinea de 6,4 grade richter care a lovit în Italia.

Un număr mare de teoreticieni ai conspirației extraterestre pretind adesea ca OZN-uri au fost observate înaintea unor cutremure majore.
Italia a avut aproape 250 de cutremure de pamant din august, cu un cutremur 6.6 grade richter la 30 octombrie, in 2016, care a fost cel mai puternic cutremur care lovit Italia în ultimii 36 de ani.
[ads-post]
Reperarea misterioasă peste Lecco, Lombardia a avut loc cu două zile înainte de marele cutremur de 6.4 grade richter de la 4 noiembrie,  2016.

Nu este prima oară când OZN au fost observate pe cer înainte de cutremure și se spune că aceste OZN-uri, care au sosit sunt ghidate de ființe extraterestre fie să monitorizeze înrăutățirea situației geologice sau încerca să ne avertizeze ca urmeaza un  dezastru iminent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu