We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/23/2016

Ziua In Care Mi Sa Scris Destinul ep 32


Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul episodul 32 Rezumat. Fără să renunte, Kahraman va încerca să demonstreze că ELif este în viață. În acest timp detectivul se apropiase foarte mult de Maksut.
Ziya nu va mai accepta starea de haimana și de om supărat pe viață a lui Kahraman. El va discuta cu Kiymet și vor trage concluzia că cel mai bine Kahraman este să se recăsătorească  cu Defne și să-și refacă familia.
Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul episodul 32
Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul ep 32 Rezumat. Numai că nici Maksut nu stă degeaba. El îsi va face imediat planul.
Oare Elif va reuși să scape din mâinile lui Maksut?

În schimb ELif este neputincioasă. Ea este prizonieră în mâinile lui Maksut, ea are cunoștință de cele pătimite de mama și sora ei. Mai mult decât atât Maksut se hotărâse să plece împreună în străinătate.

Între timp vor trece 2 ani.

În timp ce ELif este prizonieră în mâinile lui Maksut și Kahraman este prizonierul singurătății și își pierduse dorința de a mai trăi. În acest timp  treburile de la firmă se vor complica în rău și familia Yurukhan este în pragul falimentului.
[ads-post]
În schimb, în lipsa lui ELif, Defne împreună cu fiica sa Ece se atașaseră de Toprak și devenise mamă pentru acesta. Ea își arăta încă odată fața de înger membrilor familiei Yorukhan.

În timp ce Maksut face tot ce-i stă în putință ca să o bine dispună pe ELif, ELif va face un plan secret. Pe de altă parte ea păstreză un secret foarte important.

Ziya nu va mai accepta starea de haimana și de om supărat pe viață a lui Kahraman. El va discuta cu Kiymet și vor trage concluzia că cel mai bine Kahraman este să se recăsătorească  cu Defne și să-și refacă familia.

Elif este hotărâtă să scape de Maksut și să meargă la conac. Ea își va pune în aplicare plunul cu ajutorul lui Mujgan.

 Ea va reuși să fugă din casa lui Maksut. Pe de altă parte Kahraman este pe cale să i-a o hotărâre importantă. De a se recăsătorii cu Defne.Căsătoria va avea loc, dar gândul lui Kahraman va fi tot la ELif...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu