We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/25/2016

Dragoste cu Imprumut Ep 15

Dragoste cu Imprumut episodul 15 rezumat. Știrea că Ertan s-a întors va reprezenta motivul pentru care Fatih și Zeynep își vor întrerupe luna de miere. Fără să mai piardă timpul Zeynep va dori  să se întâlnească cu Ertan și să îi spună acestuia că nu are loc în viața sa.

Știrea că Ertan s-a întors va reprezenta motivul pentru care Fatih și Zeynep își vor întrerupe luna de miere. Fără să mai piardă timpul Zeynep va dori  să se întâlnească cu Ertan și  să îi spună acestuia că nu are loc în viața sa.

Dragoste cu Imprumut Ep 15 Rezumat.  În schimb Fatih este decis ca să nu o lase pe Zeynep să se ducă singură la această întâlnire. Zeynep, care va deveni confuză, va părăsi conacul pentru o perioadă spunându-i lui Fatih că dorește să rămână o perioadă singură.
[ads-post]
 Plecarea lui Zeynep îl va afecta atât de mult pe Fatih încât acesta se va trezi că îi povestește lui Mete pe Zeynep și de asemenea lucrurile pe care le-a trăit. De acum și Mete este una dintre persoanele care știu secretul. Doamna Gulsum va afla despre intenția lui Meryem de a cumpăra firma și o va invita pe aceasta la conac. ☝☝☝

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu