We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/28/2017

Kosem episodul 41 - Rezumat

kosem

Kosem episodul 41 - Rezumat - În episodul din serialul Kösem difuzat pe micile ecrane pentru a pedepsi cele pătimite de Farya, un număr mare de persoane, care au fost implicate în incident, fuseseră aduna într-un loc.

Și pedeapsa pe care o dicta Murad, care nu va putea să îsi stăpânească furia, îi va înfricoșa pe cei ce vor fi martori la acest eveniment. Farya, care o va vedea pe Sultana Gevherhan când  intra în apartamentul lui Silahtar, va înțelege cine se află în sufletul lui Silahtar.

În schimb Sultanul Murad se va cununa cu Farya cu scopul de îi oferi acesteia imunitate. Atunci când se va afla despre această cununie în harem, cele mai surprinse personae vor fi Kosem și Sultana Ayșe. În timp ce Sultan Ayșe va avea o crizî de nervi din caua cununiei, Farya se va înfățișa în fața lui Kosem.

Pe de altă parte între prinți va izbucni o ceartă.  Atunci când Kasim va afla că persoana care îl denunțase fusese Bayazid, între cei doi va porni o ceartă și Sultanul Murad va fi cel care îi va despărți pe cei doi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu