We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

4/04/2017

Kosem episodul 42 - Rezumat

kosem

Kosem episodul 42 - Rezumat - Sultanul Murad și Kosem își vor folosi toate posibilățile pentru a repara urmele lăsate de incendiu. Aceștia vor lua sub protecția lor populația care este în dicultate. Însă populația îl învinovățește pe Murad pentru cele întâmplate.
kosem

Sultana Kosem o va ține responsabilă pe Gulbahar de furtul ștampilei. În timp ce Sultana Ayșe, cuprinsă de remușcări, se hotărâse să recunoască totul, Sultana Gulbahar va pune la cale un plan inteligent pentru a risipi orice fel de îndoială...

Atike, care va fi  zdruncinată de trădarea lui Gevherhan, va discuta cu sora sa mai mare. În schimb (Armurierul) Mustafa îi va măsturisi Sultanului Murad dragostea pe care o nutrește față de Gevherhan. Oare ce hotărâre va lua Sultanul Murad în această privință?

 În schimb Sultana Kosem, care va afla despre această iubire, va cere socoteală fetelor. Kosem, care va avea parte de o mare dezamăgire, va lua o hotărâre în privința fetelor. În schimb Gulbahar și Sinan Pașa vor pune la cale o capcană perfidă pentru a provoca populația. Pe de altă parte Sultanul Murad se va hotărâ să-și înfrunte temerile și trecutul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu