We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

4/06/2017

DRAGOSTE INFINITA EP 13

Dragoste infinita ep 13 - Oare Emir a comandat înjunghierea lui Kemal? Kemal este foarte convins că în spatele înjunghierii sale se află Emir. Kemal care crede că și în spatele accidentului suferit de Onder se află tot Emir, va jura că îl va face pe Emir să plătească pentru acestea. 

În același timp Nihan va viziona imaginile de pe memori stickuri și va retrăi aceea noapte. Familia se va reuni din cauza celor pățite de Kemal. Printre cei care nu s-au despărțit de la capul lui Kemal este și Asu. 

Gelozia lui Nihan, care este nevoită să urmărească de la distanță apropierea lu Asu de Kemal, va crește. Atitudinea lui Kemal, pe care o va afișa atunci cînd Nihan va dori să se apropie de el,  o va răni profund pe Nihan.  

Kemal nu știe de faptul că Nihan se expune de una singură pericolului. În schimb Nihan simte nevoia să primească ajutor de la Kemal.  În timp ce Vildan și Önder le este frică ca nu cumva Leyla să îi mărturisească lui Nihan că este mătușa sa, Emir va afla acest lucru înaintea lui Nihan. Grație informației aflate de către Emir el nu se va da îndărât să lovească încă odată familia Sezin.  Lucrurile care se vor afla vor forța pe Nihan și Leyka să aibă o discuție. 

Mărturirsirea lui Leyla îi va provoca o dilemă lui Nihan referitor la ceea ce trebuie să îi povestescă lui Kemal. Nihan  este sigură că singura persoană în care trebuie să aibă încredere este Kemal. Iar acum pentru prima data este momentul ca să îi explice situația. 

[youtube src="CsTxmm22a94"][/youtube]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu