We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/20/2017

Furtuna pe Bosfor - Episodul 100 - Rezumat

Furtuna pe Bosfor - episodul 100 - Rezumat in romana - Rochia de mireasă a lui Hazal se va umple de sânge
Ozan, care o va găsi moartă în pat pe femeia cu care petrecuse noaptea, îl va suna panicat pe Cihan. Cihan, care va sosi acasă,va observa că femeia folosise droguri. În schimb Ozan nu știe nimic despre ceea ce se întâmplase noaptea. Faptul că Ozan nu-și aduce aminte nimic îl va speria pe Cihan.


Can Hașmet este dispărut!
Într-o secundă de neatenție a lui Keriman care va merge să negocieze cu Can Haşmet,  Can Haşmet va dispărea. Keriman care nu va avea, într-un fel, curaj să îi spună lui Ozkan că a pierdut copilul, se va duce la poliție ca să ceară ajutor.  Polițiștii îl vor chema și pe Ozkan la secția de poliție. Îl vor căuta peste tot însă nu vor da de urma lui Can Haşmet.

Oare cine l-a împușcat pe Damir?
În timp ce se va afla Cihan în apropierea lui Ozan, Hazal va lăsa  o scrisoare de adio familiei sale și va fugi de acasă. În timp ce ceremonia nupțială a lui Hazal și Damir se consumă, Dilara  care va intra înăuntru va spune că nu va permite încheierea acestei căsătorii. În același timp și Domnul Rahmi intrase pe ușă. Singura soluție pentru ca căsătoria dintre Hazal și Damir să nu se încheie este ca Damir să fie ridicat de acolo. Pistolul lui Dilara îndreptat către Damir se va declanșa și Damir se va prăbuși plin de sânge pe jos…. Furtuna pe Bosfor ep 100

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu