We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/09/2017

Kosem episodul 38 Rezumat Serial Turcesc

Rezumat serial: Kosem episodul 38  - Într-adevăr acum se discută despre problemele țării. Pașa Sinan și-a mărit miza și după ce Pașa Ilyas a declanșat revolta în Anatolia, trecând în fruntea comunității el vizează să îl elimine pe Kornelyus.

Din episod reiese că aceștia chiar au avut sorți de izbândă. În orice caz oricare ar fi numele său adevărat persona pe care o știm că este Pașa Sinan trecuse în fruntea comunității. Faptul că Pașa Ilyas a declanșat și el o revoltă se înțelege din faptul că atât Kosem cât și Sultanul Murat sunt în panică.

 Kosem îi va spune fiului său următoarele cuvinte cu privire la Pașa Ilyas “Murat, eu ți-am spus că trebuia să poruncești executarea trădătorului”. Sultana Gülbahar  se va întâlni cu pașa și îi va spune acestuia că singura soluție pentru restabilirea ordinii este ca Beyazit să urce pe tron.

În schimb Kosem pentru o va amenința pe Gülbahar pentru a îi trasmite să aibă grijă ce face.  Gülbahar se va trezi speriată după ce va vedea pe cineva în patul ei.

Sultanul Murat, Silahtar și  oameni săi de încredere vor trece la acțiune pentru a îl prinde pe un trădător. Haideți să vedem ce masuri va lua Sultanul Murat față de cei revoltați in Kosem episodul 39 rezumat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu