We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/10/2017

Kosem episodul 39 Rezumat Serial Turcesc

Rezumat serial: Kosem episodul 39  - Sultanul Murat va pune la cale un plan inimaginabil și periculos! Farya, care va scăpa în ultimul moment de atacul populației, va fi dărâmată de o veste dureroasă!
Sultana Kosem nu va lăsa neplătit acest atac la familia sultanului (dinastiei)! Farya o va bănui pe Sultana Ayșe și cele două se vor confrunta! Prințul Ibrahim  nu mai vrea să trăiască datorită faptului că îl pedepsise pe fratele său Kasim! Murat și echipa sa, care vor reuși să se infiltreze în cetatea Bergamont,  vor cădea într-o capcană!
Sultanul Murat, care va ajunge în fața cetății Bergamont pentru a înnăbuși revolta din Anatolia,  împreună cu echipa sa, va pune la cale un plan inimaginabil. Sultanul Murad și echipa sa, care vor reuși să se infiltreze în cetatea Bergamont, vor cădea într-o capcană!

Farya, pe care populația dorea să o linșeze, va scăpa în ultimul moment de acest atac. Destinul ei se va schimba complet după primirea veștii triste … Sultana Kosem îi va pedepsi foarte aspru pe căpeteniile celor care o atacaseră pe Farya.
Chiar dacă nu există nicio dovadă că sultana Ayșe ar fi comis atacul , Farya este sigură că Ayșe a comandat atacul. Farya, care este orbită de durere, o va învinovăți pe Ayșe. Sultana Ayșe este în pericol să își piardă viața.

Pedepsirea lui Kasim îl va înfricoșa pe Prințul Ibrahim.  Pentru Ibrahim, care se va închide în cameră, nimic nu va mai fi ca înainte.
 După ce Sultanul Murat, care va reveni în capitală, va afla despre atacul a cărui țintă fusese Farya, se va înfuria foarte tare. Toată lumea care a avut vreo implicare în acest incident va plăti pentru acest lucru…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu