We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/08/2017

Kosem episodul 36 Rezumat Serial Turcesc

Rezumat serial: Kosem episodul 36  - Santajul pe care îl făcuse Beyazit mamei sale Kosem cu privire la Kasim. În acest episod vom vedea cum Kosem ,care avusese parte, foarte des, în trecut de asemenea șantaje și care nu lăse nici o poliță neplătită nimănui, se ocupă ca să îl termine pe acesta.

Chiar și la hamam încearcă să o omoare pe Sultana Gülbahar , lăsând-o ocolo fără aer.  Kosem care va dispune ca focul de la cazan să fie puternic, o va bloca pe Gülbahar acolo. Să vedem dacă femeia va putea să scape de acolo?

Sultanul Murat ajunsese la timp și o va aduce înapoi la palat pe  Farya,  care se pregătea să plece, și totodată îi va spune mamei sale că de acum înainte Farya este favorita sa.

Kosem nu va fi de acord  cu acest lucru. Ea îi amintește că acest lucru nu este posibil datorită uzanțelor. Și Sultana Ayșe, mama copiilor Sultanului Murat, va pune presiune pe Farya spunându-i “Suveranul nostrum te-a închis aici”. Conașul Silahtar o va avertiza pe Farya ca să numai greșească din nou.
Atunci când Farya îi va spune doicii sale că: „Dacă Sultanul Murat  mă vrea lângă el, trebuie să se însoare cu mine”, întrăuntru va intra Murat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu