We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/07/2017

Dragoste Infinita un nou Serial Tv la Kanal D

"Dragoste infinita" un nou serial tv la Kanal D din 20 martie de Luni pana Joi de la ora 20:00.O noua premiera turceasca "Dragoste infinita" (Kara Sevda) are ca actori in rolurile principale pe Burak Özçivit și  Neslihan Atagül.

"Dragoste infinita" un nou serial tv la Kanal D din 20 martie de Luni pana Joi de la ora 20:00.O noua premiera turceasca "Dragoste infinita" (Kara Sevda) are ca actori in rolurile principale pe Burak Özçivit și  Neslihan Atagül.
Kemal (Burak Ozcivit) este un tânăr inginer care lucrează în mină zi și noapte pentru traiul zilnic. El este sărac și nu crede în miracole. Dar într-o zi, el întîlnește cel mai mare miracol: iubirea.


Nihan (Neslihan Atagül), care a crescut într-o familie bogată niciodată nu a simțit dragostea în această viață. Și într-o zi, ea se îndrăgostește de cineva (Kemal) care traieste la mii de km distanță de lumea ei. In ciuda traiurilor complet diferite, această iubire miraculoasă îi unește.  Cu toate că își promit de a se iubi veșnic, își dau seama curând că destinul nu le va permite să trăiască această iubire. Viețile lor se vor schimba într-o noapte, ceea ce face ca Kemal să plece la Zonguldak și Nihan în brațele altcuiva. După mai multi ani mai târziu, foști îndrăgostiți se reunesc ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu