We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/07/2017

Kosem episodul 35 Rezumat Serial Turcesc

Rezumat serial: Kosem episodul 35  - După ce în dimineața următoarei zile  Sultanul Murat își va seama că  Farya a plecat după ce petrecuse noaptea împreună cu aceasta, el îi va tăia calea și îi va spune: “Tu ești femeia mea. Tu nu poți pleca nicăieri. Dacă va trebui te voi lua cu forța.” El se va duce la mama sa Kosem și îi va spune că: “Farya a devenit favorita mea”. Chiar dacă femeia îi va spune ca acest lucru nu este posibil și că nu poate să fie împreună cu cineva liber și care aparține altei dinastii, Murat are alt plan.

Atunci când Kosem va intra în camera fiului său Kasim și îl va vedea pe acesta în pat alături de concubina pe nume Elanur, ea își va certa fiul. După ce o va trimite pe fată la palatul vechi, va aștepta un timp și o va supune pe fată unui control ginecologic, ea va lua decizia ca să o deporteze pe fată. În schimb Kasim se va duce la Ibrahim despre care crede că  este singura persoană care știe, și se va supăra pe acesta. În timp ce cei doi se vor certa Beyazit va intra. După ce Ibrahim va povesti cele întâmplate și Beyazit se va întrista.

Beyazit se va duce la mama sa și îi va spune că nu a putut interveni pentru ca ea să nu plece din palat. Mama sa va vorbi în hamam cu Sultana Ayșe și îi dă sfaturi acesteia. Kosem îi va spune lui Gülbahar să plece la drum după rugăciunea de vineri.  Atunci când Gülbahar se va duce la fiul său ca să își ia rămas bun îi va spune că Kasim a lăsat gravidă pe o concubine din haremul lui Murat. Ea îl va anunța pe Pașa Sinan și îi va spune să răpească fata.

Sultanul Murat îi va pregăti lui Farye o cameră într-o locație denumită conacul camerei private. Kosem este deranjată de acest lucru însă nu-și arată dezaprobarea. Conașul Silahtar  îi va trimite o scrisoare Sultanei Gevherhan și îi va spune că dacă ea se află în sufeltul lui trebuie să se vadă. Pe de altă parte Sultana Atike îi propune lui Silahtar să se mărite cu ea. Silahtar o va refuza.

Pașa Abaza Mehmet îi va aduce lui Kosem un diamant foarte mare și chiar dacă îi va spune lui Kosem că vrea să ajungă vezirul cupolei, ea îi va spune că ar fi mai bine să servească țara în zona de granite.

Prințesa Parya va afla de la Sultana Atike că motivul pentru care nu i se oferise tronul este că conform regulilor Murat nu poate să fie împreună cu ea. Orice membru al dinastiei  nu putea să fie împreună cu un moștenitor al altei țări. Atunci când Farya va afla că motivul pentru care nu i se dăduse coroana nu este încăpățânare sau pedeapsa, ea va fi foarte fericită.

Oamenii lui Sinan Pașa îi vor tăia calea femeii Elanur și o vor răpi. După ce Kosem va afla această veste, ea îl va interoga mai întâi pe Kasim apoi pe Ibrahim. Ibrahim va merge la Beyazit ca să-l întrebe acest lucru. Beyazit va nega totul. În timp ce Kosem va fsce cercetări și Conașul Kemankeș va cerceta și el în parallel. Și el va începe să interogheze și să cerceteze. Sultana Gülbahar va ieși în fața lui Kosem  și îi va spune următoarele: “Dacă nu îmi veți permite să rămân la palat, Sultanul Murar va afla totul”.

Solii persani (iranieni) îl vor vizita pe Sultan. Aceștia îi vor aduce un arc. O sumedenie de personae vor încerca să folosească arcul. Însă Sultanul Murat va arcui arcul fără să se chinuie. Perșii, francii și Papalitatea se vor  uni și vor crea o alianță înpotriva  Sultanului Murat. Persoana pe nume Pașa Ilyas îi va cere Sultanului Murat poziția de guvernator al vechii Anatolii. După ce va fi refuzat, prin ajutorul acordat de liderul comunității va trece la acțiune ca să înceapă focul revoltei în Anatolia.

Atike îi va spune din nou lui Silahtar “Să ne căsătorim”, dar omul îi va răspunde “Eu nu te iubesc, eu iubesc pe altcineva”. Atike nu va rezista în fața acestor vorbe, se va duce la sora sa mai mare Gevherhan și îi va povesti acestiea cele întâmplate. În aceeași noapte și Sultana Gülbahar  savurează gustul victoriei în hamam. În baza instrucțiunilor date de Sultana Kosem, Conașul Haci dăduse dispoziție ca în compartimentul cazane al hamamului să fie aruncate lemne în continuu.  Femeia care avea deja probleme de respirație, va respira și mai greu. Chiar dacă va bate la ușă și va cere ajutor, nimeni nu va putea să o ajute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu