We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/07/2017

Kosem episodul 34 Rezumat Serial Turcesc

Rezumat serial: Kosem episodul 34  - În finalul episodului trecut Sultanul Murat văzuse un cap de porc pe pat atunci când intrase în camera împreună cu mama sa. După aceasta o va vedea pe aceasta fugind și va da ordin conașilor.Chiar dacă unul dintre conași (eunuci) o va lovi în mână pe aceasta, nu o va putea prinde. După ce Sultanul Ahmed va vedea că persoana care fuge se va duce la Vila Incili, își va fece griji pentru Farya și se va duce acolo. Chiar dacă Farya își va scoate hainele și va îmbrăca cămașa de noapte, Murat, care îi va atinge mâna, va simți bandajul și va înțelege că Farya este trădătoarea. El va dispune închiderea în închisoare a acesteia.

A doua zi Conașul Silahtar o va interoga. Sultanul Murat o ascultă de la fereastră. Și doamna din apropierea povestește aceleași lucruri. În timp ce Silahtar face cercetări cu privire la femeia negustor ambulant și Sultanul Murat va vorbi cu Pașa Sinan care scrisese adresa mamei lui Farya pe decret (ferman).  Omul îl va convinge. Sinan Pașa îi va povesti cele petrecute persoanei de religie creștină care îi este superior și îi va spune următoarele: “O perioadă să nu ne mai vedem” Pașa Sinan se va întâlni cu conașii spahii fugari.

Atike va merge la închisoare ca să o vadă pe Farya. Farya îi va spune acesteia că este îndrăgostită de Murat. Atiki îi va povesti acest lucru fratelui său. Însă Murat nu va permite fetei să vorbească.
Silahtar va merge la Ester pentru a se interesa cu privire la femeia negustor ambulant. Seara se vor apropia. După ce va afla locație femeii negustor ambulant, îi va spune acest lucru lui Silahtar, însă atunci când vor merge în locație  indicate femeia fusese omorâtă de mult timp. A doua zi vor primi informația că Farya a ajuns pe mâna mamei sale Ișvan. Isvan va ajunge la Murat înaintea persoanei care fuse anunțată de Murat să jungă la el.  Sultanuș Murat nu va putea să reziste și se va duce să o vadă pe Farya și când va vedea că este bolnavă nu va putea să reziste și îi va trimite un doctor.

Kosem este iritată că va veni Gulbahar, mama prințului Beyazit. Gulbahar urma să ajungă a doua zi și cu scopul de a o ține în apropierea ei  Kosem va dispuen ca să fie pregătită o camera în apropierea camerei sale. Beyazit este foarte fericit pentru că își revăzuse mama. După 8 opt ani mama și fiul se vor revedea. Gülbahar va aduna în jurul ei concubinele pe care le adusese, cu ani în urmă, în harem.  Ea se întâlni cu Sinan Pașa și va vorbi cu acesta pentru ca fiul ei să urve pe tron.
Sultana Kosem îl va instalase în centrul social pe Mustafa, fiul unui conaș spahiu fugar  pe care comandase să fie omorât episodul care se derulează.  Copilul crede că tatăl său a plecat în campania de război din Egipt și nu că tatăl său fusese omorât. Însă ceilalți prieteni îl vor găsi pe copil și îl vor face să o urască pe Sultana Kosem.

Kosem îi va spune fiului următoarele: “Poți să pleci în campania de război însă îl vei lua cu tine pe Beyazit. Nu îl lăsa în urma ta. Mama lui Gulbahar este foarte periculoasă” Murat, care se va face numai contra mamei sale, va face din iarăși opusul și îi va lăsa conduderea imperiului lui Beyazir atunci când el va pleca în campania de război. Luându-i alături de sine pe Evliya și Hazarfen și dând de înțeles că pleacă la vânătoare, va trece la acțiune pentru a merge în Ungaria peste Ișvan. Îl va lăsa pe Kemankeş acolo spunând că acesta să rămână cu familia.

A doua zi se a afla că suveranul nu mai se află în palat. Ca în fiecare zi de venire Sultana Kosem se va duce la centrul social al ei. Se va da verdict în privința lui Farya. Călăii o vor lua și o vor duce într-un loc pustiu. Iar apoi în fața sa va ieși Sultanul Murat. Pe de altă parte în centrul social se va organiza un atac împotriva lu Kosem. O grămadă de ostași se vor îndrepta către acel loc. Conașul Kemankeş și ceilalți conași vor ține piept atacului. În timp ce Conașul Hagi amestecându-se în mulțime se va îndepărta și îi va spune micului Mehmet următoarele: “Dacă stai lângă mine nimeni nu o să-ți facă rău”, copilul îi va înfige în burtă femii un mare cuțit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu