We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/07/2017

Kosem episodul 33 Rezumat Serial Turcesc

Rezumat serial: Kosem episodul 33 - Conașii spahii vor descinde în casa lui Ester care este trezorierul și casierul lui Kosem  și în timp ce în iau aurul femeii îi vor lăsa un mesaj lui Kosem.  Deoarece Sultanul Murat nu-și ținuse promisiunile, aceștia doreau să în omoare pe Sultamul Murat și să îl aducă la tron pe Beyazid.

Oamenii Papei o vor ataca pe prințesa Farya. Sultanul Murat va fi înștiințat de către sora sa. Oamenii papei îi vor tăia calea lui Farya și încă odată datorită măiestriei sale de a se lupta, aceasta va fugi și se va ascunde. Pașa Sinan va vedea situația critică și o va ascunde pe fată într-o cameră. În timp ce oamenii papei o caută pe fată în piață, în același timp Murat încearcă să o găsească pe fată și să o protejeze. Tocmai când Sinan Pașa se pregătea să o sugrume pe fată cu funia, va sosi Murat și ova salva pe fată.

De îndată ce va intra în palat mama o va acuza pe Kosem de acest fapt. Ea ni va crde că femeia nu știe nimic. Sultana Ayșe va intra în panică. Ei îi este frică că se va afla că ea a fost în spatele acestui fapt.  Până când Kosem o va chema în camera ei la o oră târzie. După ce Kosem îi va spune să îi mărturisească adevărul pentru că altfel nu ar putea să o protejeze, fata îi va povesti ceea ce făcuse. Kosem o va pălmui și în momentul când era pe cale să o de-a pe mâna lui Murat, pe ușă va intra nepotul ei care va începe să plângă spunând “mama, mama” și Kosem nu îi va spune nimic lui Murat.
Kosem va susține că vila lui Ester fusese călcată de conașii spahii fugari și va cere găsisrea vinovaților. Ea îl va informa și pe fiul său cu privire la acest aspect.


 Murat se supăra foarte tare și va cere găsirea vinovaților. Înaintea tuturor Kosem îl va găsi pe unul din insurgent și va merge acasă la acesta. Omului i se va face foarte frică când o va vedea pe Kosem. Ea îi va spune acestuai următoarele: “Dacă vrei ca fiu ltău să trăiască, îmi spuen locația unde se ascund ceilalți insurgent”.

Prințul Beyazit îi va spune lui Sinan Pașa, pe care în crede aliat, că îi cunoaște pe preotul pe nume Loranzo și pe cavalerii din Ierusalim. În același timp îi va spuen mamei sale să se întoarce în harem. În schimb Kosem încă nu știe de aceste evoluții. Pașa Sinan  va afla că Farya îi spusese Sultanului Murat locul unde se află mama sa.
Murat o va vizita pe Farya. Acesta îi va cere să îi spună locația unde se află mama sa și că o va proteja. Între timp după ce îi va spune că și-a pierdut smaraldul, sultanul îi va trimite un colier de smaralde. Din păcate fiul prinț în va spune secretul sultanei Ayșe tatălui Ahmed. Ayșe va vedea colierul, pe care îl văzuse în camera Sultanului Murad, șa gâtul lui Farya și va înțelege că sultanul îl oferise cadou. Murat o va chema pe Ayșe și o va întrebafapte legate de Farya și se va supăra rău pe femeie. Se va supăra și pe Kosem care va intra în acel moment.

Kosem va cere iertarea lui Ayșe, spunând “Dacă nu ție milă de ea, fie-ți milă de copiii ei”. Atunci când Ayșe va fi întrebată de complicii săi, pentru a-l proteja pe Sinan Pașa ea va spune alt nume. Kosem îi va spune lui Murad locul unde se ascunf spahii fugari. Murad se va duce împreună cu oamenii săi să îi prindă, dar doi dintre aceștia vor reuși să le scape deoarece se aflau în toaletă.   Conașul Silahtar îi va aduce înapoi lui Ester ceea ce furaseră trădătorii. Între el și Ester va fi o apropiere.
                                                                                                                 
Selim, fiul lui Geverhan, se va îndepărta de îmrepjruimile grădini și va dispărea. Toată lumea ca începe să îl caute în jur. Conașul Silahtar îl va salva pe copil tocmai când era pe cale să fie strivti de un cal. Geverhan îi va cere scuze lui Silahtar pentru că îl certase, mai demult, cu privire la soțul ei. În timp ce cele două surori vorbesc despre iubireș o căsnicie în hamam, Atiye îi va psune surorii mai mari următoarele: “Să de-a Domnul ca mariajul meu să nu fie ca al tău și să mă mărit cu alesul inimi mele”
Atunci când Farya se va duce în apartamentul lui Murat pentru a âi mulțumi acestuia pentru caudoul oferit, cei doi se vor săruta. În timp ce Kosem va vorbi cu fiul ei, ea îl va întreba cu ce anume l-au amenințat spahii. Iar atunci când ea îi va spune că ei te-au amenințat cu detronarea însă atâta timp cât voi trăi nimeni nu va avea aceast curaj să facă acest lucru Murat va replica: “Tronul este de fapt al meu”.  Cu toate ca mama sa a fost rănită, ea își va vorbi de bine baiatul persoanelor care vor veni să o viziteze.

Hazarfen, Evliya Çelebi, Silahtar ve Boierul Kemankeş vizitează bisericile și îi caută pe cavaleri. Vărul lui Farya îi scrisese Sultanului Murat un decret cu conținutul“Înnapoiați-mi-o pe Farya”. Sultanul Murat îi va scrie lui Ișvan un răspuns. Între timp după ce Sinan Pașa va informa dușmanul cu privire la locația mamei lui Farya, femeia va fi capturată. O vor întemnița pe mamă luând o broșură care aparține femeii.  İşvan îi va scrie lui  Sultanului Murat o scrisoare nerespectuosă. Murat va declara că va pleaca, imediat, personal, într-o campanie în Ungaria.
Pe de altă parte o femeie îi va aduce lui Farya broșura mamei sale și îi va spune că aceasta a fost prinsă și închisă. În schimb destinul ei era în mâinile fiicei sale adică a lui Farya.
Kosem se va întâlni cu pașalele în casa lui Ester. Conașul Kemankeo va convinge să rămână afară dar ea vâzând caii care așteptau afară își va da seama că înăuntru se află alte persoane. Atunci când pașalele îi vor spune lui Kosem că Murat va pleva personal în Campania din Ungaria, Kosem își va da seama că fiului său i se întinsese o cursă și se gândi că trebuie să intervină.

Sultanul Murat va vorbi cu frații săi și le va supune că va pleca în campanie. În același timp Kasim, care va afla că va participa și Gülbahar, mama lui Bayazit, îi va spune imediat acest lucru mamei sale. Kosem va avea o discuție cu Sultanul Murat. Atunci când vor intra, certându-se, în camera sa, pe pat se afla un cap de porc. Bineînțeles că acest cap fusese pus de Farya care intrase prin balcon după ce se cățărase și rămâsese înțepenită acolo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu