We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/07/2017

Kosem episodul 32 Rezumat Serial Turcesc

Rezumat serial: Kosem episodul 32 serial turcesc - În timp ce toată lumea era adunată în harem Hacı ağa va da citire firmanului sultanului. În firman sultanul mulțumea mamei sale sultana Kosem pentru tot ceea ce făcuse până în acel moment și anunța că regența  sultanatului asigurată de către aceasta lua sfârșit. Kosem se va enerva foarte tare. Ea își va devasta cu mânie camera.

Tocmai în acele momente fiul său, Sultanul Murat, convocase o ședință de coroană extraordinară la care participau populația, ienicerii, spahii, învățații și pașalele. În aceea ședință îi va pune pe toți să jure pe Coran că toți i se vor supune și că îi vor denunta pe agresorii și spionii dintre ei.

Kosem va vorbi cu fiul ei. Ea îi va cere să adminstreze doar treburile haremului. Și mai mult îi va oferi un colaborator cu rang și o va monitoriza. În ciuda acestei situații Kosem se va întâlni cu persoane apropiate ei și le va spune că ea este sultana mamă și că încă se ocupă de problemele imperiului.
Kosem va vorbi cu fiul ei. Ea îi va cere să adminstreze doar treburile haremului. Și mai mult îi va oferi un colaborator cu rang și o va monitoriza. În ciuda acestei situații Kosem se va întâlni cu persoane apropiate ei și le va spune că ea este sultana mamă și că încă se ocupă de problemele imperiului.

În timp ce Hazerfen încearcă să descifreze parola care îi se dăduse spre rezolvare vunul vărsat din greșeală pe scrisoare îl va face pe acesta să citească scrisoarea. În scrisoare scria că Vaticanul se pregătește să adune toată lumea creștină împotriva Imperiului Otoman și se menționează despre o sectă secretă din care face parte Pașa Topal (Pașa cel Șchiop).

Ei vor începe să cerceteze subiectul.
Pe de altă parte în baza ordinului primit de la sectă Pașa Sinan  va încerca să o omoare pe Farya. Într-un moment în care acolo se află și Murat vaporul va fi atacată și I se va da foc. Cei de pe vapor vro scăpa cu greu. Datorită scrisorii pe care o va adusese Farya intrase sub protecția lui Murat. Ea îi va cere  acestuia o armată în fruntea căreia  să se războiască cu unchiul său. Murat nici măcar nu va lua în calcul probabilitatea acceptării acestei doleanțe. Acest lcuru o va enerva pe fată.

După moartea soțului în timp ce Sultana Gevherhan se va întoarce la palatul ei ca să își strângă lucrurile  ea va găsi o probă în baza căreia se va duce într-o locație. În aceea locație se aflau o femeie și un copil. Ea va fi dărămată atunci când își va da seama că Pașa Topal are o familie secretă despre care îi fusese ascunsă acesteia. Ea o va interoga pe femeia vizată care va merge cu ea și va găsi un caiet care aparține Pașei Topal.

După ce vor căuta numele scris în caiet vor ajunge la un preot creștin. În timp ce individual va fi ninterogat, acesta îi va propune Sultanului Murat să îmbrățișeze religia creștină. Murat se va enerva foarte tare și îl va arunca de pe ziduri de acesta.

După moartea soțului în timp ce Sultana Gevherhan se va întoarce la palatul ei ca să își strângă lucrurile  ea va găsi o probă în baza căreia se va duce într-o locație. În aceea locație se aflau o femeie și un copil. Ea va fi dărămată atunci când își va da seama că Pașa Topal are o familie secretă despre care îi fusese ascunsă acesteia.
Existența lui Farya o deranjează pe Sultana Ayșe. Murat o va instala pe Farya la vila İncili. Sultana Ayșe va fi geloasă pentru că Murat o vizitează, adesea, pe Farya. Atunci când îi va spune Sultanei Kosem că Farya este o criminal, femeia  își va face griji pentru băiatul ei. Pentru a face un pic și o demonstrație de forță  Farya va organiza o petrecere în Harem. În timp ce se fac pregătiri pentru a fi trimisă la palatul din Uskudar, Murat va cere, în ultimul momet, ca fata să rămână lângă el. În schimb Kosem nu va accepta acest lucru și o va goni pe fată de la palat. În schim Sultana Ayșe, fără știrea lui Kosem, îi va spune Pașei Sinan să o omoarepe fată și acest lucru l-a cerut Kosem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu