We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/02/2017

Dragoste Infinita episodul 7 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 7 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.

Oare Kemal va putea să stea departe de Nihan?
A privi de departe fericirea lui Emir și Nihan va biciui și mai mult durerea și dorința de răzbunare a lui Kemal.  De acum regulile acestui joc vor fi rescrise. Din momentul  primului pas făcut de Kemal, va începe cearta fără sfârșit a lui Emir.

În schimb Nihan nu va mai dori să existe certuri în viața sa. Ea trebuie să se opună glasului inimii și va decide că soluția este să stea departe de Kemal.  În timp ce prin această decizie ea vrea să revină la vechiul său mod viață, va descoperi că a sta departe de Kemal nu depinde de ea.
În ciuda restricțiilor impuse în ceea ce o privește pe Zeynep, Ozan nu va renunța la Zeynep.  Însă în fața sa nu se va afla de această dată familia ci o persoană la care nu s-ar fi așteptat.

În timp ce Emir caută să întărească legăturile dintre Tarik și Zeynep,în ceea ce privește prietenia lui Kemal cu Leyla se va consuma un moment istoric. Din acel moment legătura lor ori se rupe ori va deveni și mai puternică decât în trecut.

În timp ce de acum lupta lui Kemal continuă  lângă Nihan și Emir, această luptă se va amplifica prin adăugarea suspiciunilor interioare ale lui Emir.Dragoste infinita ep 7, urmeaza Dragoste infinita ep 8

dragoste infinita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu