We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/02/2017

Dragoste Infinita episodul 8 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 8 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.

Emir va începe să îi caute pe Nihan și Kemal!
Kemal va avea o mare suspiciune când va vizita noua casă a lui Nihan. Această suspiciune este legată cu veridicitatea căsătoriei lui Emir și Nihan.

În schimb Nihan, crezând că Emir îi va face rău lui Kemal, va încerca să îl avertizeze pe Kemal. Kemal va căuta să se întâlnească cu Nihan și să vorbească cu ea departe de ochii tuturor.  Soluția o va găsi Kemal.
Atenția lui Emir acordată lui Nihan și Kemal va fi distrasă de un pachet sosit de la cel care îl șantajează. Emir va începe să își piardă controlul. În timp ce indispoziția lui Galip din această cauză va face ca relația tată fiu să se strice, Emir se va duce la altă persoană.  Acest fapt va scoate la iveală un aspect neștiut cu privire la trecutul lui Emir.

Chiar dacă își va da seama târziu că Nihan și Kemal dispăruseră în același timp, Emir va începe să îi caute.Departe de Istanbul Nihan și Kemal se vor afla și întâlni grație planului lui Kemal.  Kemal este hotătât să afle adevărul.Dragoste infinita ep 8, urmeaza Dragoste infinita ep 9

dragoste infinita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu