We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/02/2017

Dragoste Infinita episodul 6 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 6 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.

Kemal va lua o decizie importantă în ceea ce o privește pe Nihan
Kemal nu va lăsa urma incidentul mai mult decât șocant cu privire la Zeynep în care a fost implicat. Cele aflate în urma investigației îl vor ambitiona de-a binelea pe Kemal.

Kemal, care este dispus să facă orice pentru ca fratele său să nu aibă de suferit, va lua o hotărâre cu privire la Nihan. Această hotărâre o va răni profund pe Nihan. De acum înainte prăpastiei existente între cei doi se mai adăugase încă una.
Atunci când Ozan va afla cine este Zeynep, între cei doi se va crea un zid de netrecut. Chiar dacă Ozan nu va lua în considerare acest zid, el va fi pus la colt grație avertismentelor lui Vildan și Nihan.

Vildan va ajunge victima geloziei de ani de zile și ea își va folosi cel mai mare atuu din mânecă împotriva lui Leyla. Odată cu mutarea lui Leyla, inevitabil lupta pe care o abandonase între trecut Leyla, va începe din nou.
Kemal va trece cu un pas înaintea lui Emir într-un moment în care acesta nu se aștepta.  Emir, care va fi biciuit prin mutarea lui Kemal, va încerca să îl atragă pe Kemal într-un război și mai greu.

Știrea primită de Fehime, va îngrijora pe membrii familiei. În schimb vestea, pe care o va  arunca Tarik, îl va face pe Kemal să treacă printr-un examen în fața familei sale.

Pe de-a parte Nihan va face un pas pentru a scăpa de efectul celor pățite, pe de altă parte Kemal va lua o decizie după ce va trece prin acest examen. Hotărârea importantă a lui Kemal  va reînvia de la început lupta sa cu Emir.Dragoste infinita ep 6, urmeaza Dragoste infinita ep 7

dragoste infinita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu