We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/02/2017

Dragoste Infinita episodul 5 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 5 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.

Emir va pune în aplicare noile sale planuri în privința lui Nihan și Kemal
Emir, care va afla că Kemal se găsește în atelierul lui Nihan, își va pune în aplicare noile planuri.Aceste planuri sunt vestitorii evenimentelor importante care vor avea loc.

După întrevederea lui Nihan cu Kemal, relația lui Nihan cu Emir se va tensiona de-a binelea. Limitele clare pe care Emir le impusese lui Nihan, o vor face pe Nihan să aleagă o cale ireversibilă. Hotârărea pe care o va lua Nihan în ciuda acestui fapt, îl va face pe Kemal să devină din nou ținta lui Emir.
Onder, care nu va mai dori să mai accepte amenințările lui Emir, va căuta o cale de scăpare.  Cele aflate în urma investigațiilor riscante pe care le va desfășura  vor reprezenta începutul unei noi serii de întrebări.

În timp ce Kemal luase decizia de a sta departe de Nihan, el se va trezi în mijlocul vieții lui Nihan. Faptul că Nihan îl va pune pe Kemal în fața faptului împlinit, îl va bloca pe Kemal. În schimb Asu va intui cât de periculoasă este apropierea lui Nihan de Kemal. Ea pune în aplicare planuri pentru a o îndepărta pe  Nihan din viețile lor. Nihan va răspunde mutărilor lui Asu printr- o frumoasă lecție.
Zeynep va primi o nouă ofertă de muncă de la agenția la care se înscrisese. Datorită acestei oferte viața lui Zyenep va lua o întorsătură neașteptată. Pe de altă parte Ozan va face progrese în ceea ce privește evoluția prieteniei sale cu Zeynep.

Emir duce lupta sa cu Kemal în punctul cel mai sensibil al acestuia. De acum pentru Kemal regulile luptei sale cu Emir se vor schimba.Dragoste infinita ep 5, urmeaza Dragoste infinita ep 6

dragoste infinita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu