We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/02/2017

Dragoste Infinita episodul 4 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 4 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.

Este vremea dialogului dintre Nihan și Kemal!

Grație surprizei lui Leyla, într-un moment neașteptat, pentru Nihan și Kemal, care vor rămâne față în față, sosise de acum vremea dialogului.  Emir, care îi va vedea pe Nihan și Kemal pe vapor, va simți din plin furia. De acum Emir va începe să cerceteze trecutul.

Planul lui Leyla va avea răspuns în tabăra lui Nihan. Însă nu avea același efect asupra lui Kemal. În timp ce Nihan se va refugia în lucrurile pe care nu poate să le spună va începe să îl înterogheze pe Kemal, omul pe care îl revăzuse după ani. Acest interogatoriu o va impinge pe Nihan ca să se discute. Pe de altă parte atracția irezistibilă a lui Asu pentru Kemal, o va face pe aceasta să îi investigheze pe Kemal și Nihan. Însă cele aflate o vor face pe Asu să sufere.

Atunci când Onder va afla identitatea lui Kemal, va face o mutare pentru a își apăra fata. Prin această mutare, viețile lor vor lua o turnură ireversibilă. O persoană, care va ieși în fața lui Leyla, într-un moment neașteptat, va de paste cap echilibrul păstrat cu grijă de către Leyla.

Kemal va dori să îl ajute pe Tarik. Însă fără să își dea seama va greși. Această greșeală va face ca tesiunea dintre cei doi frați să escaladeze de-a binelea. De asemenea îi va aduce față în față  pe Kemal și  Huseyin. În sfârrșit Salih se va hotărâ să îi spună și să-i explice lui Kemal despre iubirea pe care o simte față de Zeynep. Însă ceea ce va auzi de la Kemal îi va indica prăpastia dintre el și Zeynep. În schimb Zeynep se va duce la interviu la agenția recomandată de Nihan. În urma acestui interviu, în viața lui Zeynep se va  deschide o nouă pagină.

Și pentru Kemal se va deschide o ușă în lumea lui interioară. O emisiune tv la care va participa îi va da ocazia ca să aibe altă părere despre sine și își va da seama că el nu trebuie să se răfuiască doar cu Emir Kozcuoğlu. În timp ce Nihan va crede că îl înțelege pe Kemal, va fi foarte suprinsă în fața celor văzute. Pe de altă parte, cu scopul de al distruge pe Kemal, Emir va întinde o mână de ajutor celui mai slab punct din viața sa. Dragoste infinita ep 4, urmeaza Dragoste infinita ep 5

dragoste infinita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu