We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/02/2017

Dragoste Infinita episodul 3 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 3 rezumat in romana online. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
Pentru Kemal sosise vremea răzbunării
În timp ce Nihan nu reușise să treacă peste șocul revederii lui Kemal, în calitate de asociat  al  lui Emir, la petrecerea aniversării căsătoriei sale cu Emir, orice vorbă spusă de Kemal va avea efectul unei bombe.

Pentru a îl apropia și mai mult pe Kemal de el, Emir, care va fi zdruncinat de atacurile lui Kemal, îi va face acestuia o propunere surpriză. Această surpriză va reprezenta biletul de intrare  în  casa lui Nihan  în care nu reușise să-i treacă pragul cu ani în urmă. Pe de altă parte prezența lui Kemal va fi de ajuns ca să schimbe toate echilibrele. Tensiunea lui Vildan care va bănui cât de cât ce se poate întâmpla, nu va trece neobservată de către Onder. Surpriza pregătită de Ozan pe de-o parte o va face pe Nihan să sufere în interior și pe de altă parte îi va întări și mai mult furia lui Kemal.

Chiar dacă atenția lui Nihan este distrasă de revederea lui Kemal, este nervoasă din cauza noii clauze impuse de Emir în ceea ce privește căsătoria lor. Avalanșa de evenimente o va copleși pe Nihan. Și ea se va duce în Külüstür, singurul loc unde poate găsi liniște în ceea ce privesc amintirile sale. În timp ce Nihan se luptă cu lucrurile pe care nu poate să i le spună lui Kemal, în ciuda iubirii sale față de Nihan, Kemal are de suportat supărarea față de Nihan. Ozan care va fi martor că, căsătoria lui Nihan a fost bazată pe o joacă, se va duce la Emir ca să îi ceară socoteală. Efectele confruntării dintre Ozan și Emir vor continua să existe exponential în viețile lor.

Neînțelegerile dintre Emir și Kemal, vor amplifica pe zi ce trece furia față de Kemal. Pe de altă parte, persoana misterioasă care știe secretul comun al familiilor Kozcuoğlu și Sezin, va adăuga un nou șantaj la seria de șantaje făcute.

În timp ce se sărbătorește în familie rămânerea în Istanbul al lui Kemal, Tarik va dezvălui adevărul cu privire la Kemal. Acest adevăr care trece fiori printre membrii familiei, îl va face pe Kemal să treacă printr-un examen greu în fața tatălui său.

De acum Kemal nu va mai fugi de acest oraș și ceea ce pătimise din cauza lui Nihan. Pentru Kemal sosise timpul să lupte. În schimb Leyla va dori să neutralizeze, prin metodele sale,  dorința de răzbunare pe care o va observa la Kemal. Însă efortul, de data aceasta, va reprezenta o  mare surpriză pentru Kemal.Dragoste infinita ep 3, urmeaza Dragoste infinita ep 4

dragoste infinita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu