We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/02/2017

Dragoste Infinita episodul 2 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 2 rezumat in romana online. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
Kemal și Emir își vor declara război!
Mâna, care i se va întinde lui Nihan, care este pe cale să se înece în apele Bosforului, vor face ca zidul dintre prezentul și trecutul ei să se dărâme. Cu cât amintirile îi vor șopti lui Nihan numele iubitului pe care nu îl uitase, cu atât mai mult ea va începe să îl caute pe acesta.
Încă din primele momente Kemal, care va sosi la Istanbul în calitate de cel mai puternic adversar al lui Emir Kozcuoğlu, nu va putea trece peste șocul revederii lui Nihan.  În ciuda perioadei de cinci ani care trecuse, rana lui este proaspătă și supărarea lui este mare. El vrea să participe cât mai repede la licitația la care trebuia să participe și să se întoarcă în Zonguldak. Însă doar Leyla va fi cea care va simți sentimentul de  răzbunare al lui Kemal care era ascuns în străfunduri. Ea îl va avertiza pe Kemal să nu facă o mare greșeală.

Atunci când Nihan va da ascultare glasului inimii se va duce la singura adresă unde îl putea găsi pe Kemal, adică la  Leyla. Însă un secret din trecutul lui Nihan o va împiedica să spună orice referitor la Kemal. Neputința lui Nihan de a aprinde cenușa din sufletul lui Kemal. Kemal care adusese foarte multă  bucurie în familie prin revenirea sa la Istanbul va căuta să păstreze echilibrul sensibil dintre el și fratele său mai mare Tarik. În de altă parte nu va dura mult ca Kemal să afle de relația pe care o avea sora sa cu Nihan. Însă acest lucru nu este singurul secret al surorii sale.

După ce Nihan, care simulase fericirea ani de-a rândul de dragul fratelui său mai mic Ozan, va impune noi condiții cu privire la căsătoria de conveniență cu Emir, această căsătorie va deveni tot mai imposibilă. Atunci când Kemal și Emir vor veni față în față, aceștia vor scoate săbiile din teacă. În acele momente atunci când  Nihan va afla că Kemal sosise în Istanbul, toate temerile legate de viața sa vor deveni realitate. De fiecare data când Nihan și Kemal se vor privi în ochi, un nod al iubirii lor interzise se va desface.

Atunci când Kemal și Emir vor fi față în față la licitație,  Kemal îl va face pe Emir să plătescă, deoarece Emir îl considerase lipsit de importanță. Victoria lui Kemal va face ca să înceapă pregătirile pentru un nou război în tabăra lui Emir.

dragoste infinita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu