We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/02/2017

Dragoste Infinita episodul 1 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 1 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.Începe iubirea dintre Kemal și Nihan!
Kemal, fiul unei familii sărace care își pusese speranța în acesta, nu crede în minuni. Însă într-o zi  se va trezi în mijlocul celei mai mari minuni. Adică în mjlocul unei iubiri.
Nihan, care se născuse într-o familie bogata, nu se va identifica niciodată ca parte a acelei vieți de lux. Si într-o zi se va îndrăgosti de o persoană care nu are nicio legătură cu lumea ei, adică de Kemal.

Nihan și Kemal, care sunt două personaje care fac parte din două lumi diferite, se vor uni în această iubire miculoasă. În schimb atunci când își vor jura că vor rămâne pentru totdeauna împreună, cei doi vor afla într-un mod trist că viața nu le va permite să fie la fel. Viețile lor, care se vor schimba într-o noapte, îl va trimite pe Kemal departe în Zonguldak. În schimb Nihan este nevoită să facă o alegere.

Un accident minier, care va avea loc după mulți ani, precum un examen îi va da ocazia lui Kemal să aleagă între două drumuri. Sau va continua să se ascundă de toate de care fugea sau se va întoarce și se va îndrepta spre persoanele pierdute? Atunci când Kemal va alege una dintre căi, prăpastia dintre el si Nihan va dispărea, conditiile se vor echilibra si echilibrele stabilite se vor modifica din temeli. Cel mai importat examen al lui Kemal va începe în ziua în care va face  acea alegere. Orice alegere făcută după acea zi va fi echivalentă cu o iubire interzisă…

dragoste infinita

Un comentariu: