We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/02/2017

Dragoste Infinita episodul 20 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 20 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita ep 20
Emir și Kemal vor acționa ca să o salveze pe Nihan.

Atunci când lui Kemal îi va deschide ușa Tarik, Kemal va avea o mare mirare. În timp ce Tarik incearcă să găsească o metodă de a scăpa pentru moment de un interogatoriu în fața întrebărilor lui Kemal, Kemal va dori să creadă că acest lucru este un joc al lui Emir. Atunci când Kemal va trece în revistă legăturile referitoare la Tarik și noaptea în care fusese omorâtă Karen, acesta va trage o singură concluzie.

În ciuda faptului că lui Nihan și Kemal  le va fi dor unul de altul, între ei va interveni răceala deciziei de a sta departe unul de altul luată de Kemal. În ciuda faptului că Nihan va încerca să dea de Kemal și să îi transmită sentimentele sale, Kemal insistă să respecte decizia de a o ține departe pe Nihan de el.
Zeynep va avea pentru prima data primele sale dubii cu privire la posibilitatea veridicității căsătoriei dintre Emir și Nihan. Ea nu va lăsa urma acestui fapt. Cele mai importante arme pentru a îl lovi pe Emir, sunt micile secrete pe care le poartă de la cei din casă.

În acest timp, termenul, pe care Vildan îl dăsuse lui Leyla ca să se mute din casă se va micșora de-a binelea, Kemal o va duce pe Leyla ca să rămână la el acasă până ce lucrurile se vor rezolva. Tot în același timp o evoluție care va avea loc va opri toată viața. Nihan va fi răpită de persoane necunoscute. Atunci când pe de-o parte Emir și pe de altă parte Kemal vor începe să cerceteze cine și de ce o răpise pe Nihan, în fața celor doi va ieși o persoană surpriză.

În timp ce Kemal se învinovățește pe sine pentru că acest incident avusese loc în timp ce el și Nihan trăiau departe unul de altul și Emir se va considera singurul vinovat. Și Nihan încearcă să rămână în viață.  În timp ce Emir își va pune în mișcare toate forțele pentru a o găsi pe Nihan, ca de obicei Kemal va trece la acțiune pentru a o găsi pe Nihan folosindu-se de metodele sale. Cei doi se vor întrece unul cu celălalt  dar și cu timpul ca să ajungă la Nihan. Deoarece țeava armei fusese îndreptată de mult timp la tâmpla lui Nihan. Dragoste infinita ep 20, urmeaza Dragoste infinita ep 21
[youtube src="J2BEbavmikY"][/youtube]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu