We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/02/2017

Dragoste Infinita episodul 19 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 19 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita ep 19
Oare Kemal va reuși să o țină departe de pericole pe Nihan?

Moartea lui Karen care avea cea mai importantă legătură cu privire la perdeaua misterioasă ce învăluia “aceea noapte”, îi va afecta profund pe cei doi. Acest fapt va fi motivul unor interogări separate ale celor doi. În schimb luarea asupra sa a crimei de către soțul lui Karen este echivalentă cu declararea deschisă că în această crimă este implicat Emir.

 Kemal este deranjat de faptul că cercetarea “acelei nopți” capătă proporții din ce în ce mai periculoase și îi va spune lui Nihan să sisteze cercetările și să stea departe unul de celălalt.  Chiar dacă Nihan va fi zdruncinată de ideea de  a sta departe unul de altul, nu are altă soluție decât să accepte acest fapt. În schimb scopul lui Kemal este să o țină departe pe Nihan de cercetare și de pericole și fără să îi comunice lui Nihan va continua cercetările împreună cu Zehir.

Nihan va petrece zile grele datorită faptului că stă departe de Kemal. Kemal îi spune lui Nihan o posibilitate de alegere.  De acum există o singură posibilitate de a continua această relație cu  liniște sufletească.

Kemal este sigur că și Taner, soțul lui Karen, este atras în cursa lui Emir, va pune la cale planuri pentru a găsi alte indicii și pentru ca Taner să mărturisească că este protejat de Emir. La finalul planului îl așteaptă o persoană surpriză.

În schimb Tarik este dărămat de efectul faptului că omorâse pe cineva și se va refugia și mai mult în Banu. În schimb în casa familiei Sezin eforturile lui Zeynep de consolidare a poziției sale continuă. Zeynep va ieși în fața lor cu solicitarea unei nunți. Chiar dacă această solicitare o va înnebuni pe Vildan, va avea loc. Singura problemă este că Zeynep este singură. Zeynep va încerca să-și convingă familia ca să participe la nuntă. Toată familia sa, inclusive Kemal, o vor refuza.  Însă Kemal va fi nevoit să își schimbe părerea în ziua nunții.

În noaptea nunții, Kemal se va apropia pas cu pas de deslușirea misterului crimei prin intermediul legăturii surprinzătoare pe care o va face Kemal. De acum el se află la o depărtare  de o adresă de criminalul lui Karen. Dragoste infinita ep 19, urmeaza Dragoste infinita ep 20
[youtube src="8JrJFri-DHM"][/youtube]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu