We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/02/2017

Dragoste Infinita episodul 18 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 18 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita ep 18
Kemal și Nihan sunt aproape de aflarea adevărului
Odată cu înregistrarea audio care va fi trimisă lui Kemal, între Kemal și Emir va începe un război rece așa cum nu s-a mai întâmplat până acum. În schimb aflarea de către Emir că Kemal și Nihan au început să cerceteze împreună aceea noapte va schimba punctul de vedere asupra evenimentelor.

 Prima mutare a sa va fi  să o ducă pe Nihan la casa de la fermă. Această călătorie va face pe Kemal și Nihan să înceapă o etapă periculoasă la care nu s-ar fi gândit niciodată în viața lor.

După tentativa de sinucidere a lui Ozan, Zeynep va sărbători prima sa victorie în fața familiei Sezin. Însă Vildan nu are de gând să accepte înfrângerea. În războiul cu Vildan, Zeynep se va apăra cu ajutorul acordat de fratele ei mai mare.

Kemal, care va urmări orice pas făcut de Emir, va găsi locul unde fusese răpit Karen. Însă pentru a reuși să obțină de la Karen informațiile dorite referitoare la aceea noapte mai are de trecut un obstacol. În timp ce Kemal se apropie, pas cu pas, de adevăr, va afla de furia lui Emir prin punerea în aplicare a unui nou joc.

Pentru Leyla va sosi ziua organizării licitației pentru casa părintească în care și-a petrecut toată viața, în care va concura cu Vildan. În momentul în care Nihan și Leyla vor porni la drum,  se va retrage pas cu pas dinspre capcana care le era pregătită.

Investigațiile lui Nihan și Kemal cu privire la aceea noapte, care continuă de mult timp, vor ajunge la final. Întunericul, care îi așteaptă cu un pas înainte de aflarea adevărului, va rescrie din nou destinele celor doi îndrăgostiți pe viață. Dragoste infinita ep 18, urmeaza Dragoste infinita ep 19
[youtube src="OKg79SdaHzw"][/youtube]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu