We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/02/2017

Dragoste Infinita episodul 17 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 17 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita ep 17
Planurile lui Zeynep vor eșua. Oare fotografiile lui Zeynep și Emir vor ajunge la Kemal?
Căsătoria dintre Zeynep și Ozan va cădea ca o bom*ă în familia lui Nihan. Planurile lui Zeynep care este mulțumită de șocul provocat familiei sale și, în special, lui Emir.  Prin intervenția lui Kemal, Zeynep se va întoarce în casa părintească într-un timp mai scurt decât cel preconizat. Însă adevărata furtună se va declanșa în casa părintească. Kemal se va certa cu fratele său mai mare Tarik din cauza căsătoriei lui Zeynep.

Datorită căsătoriei fraților lor, Kemal și Nihan vor avea de-a face  din nou cu un obstacol în ceea ce privește iubirea lor. Datorită trecutului lui Zeynep cu Emir, Nihan va avea mari dubii cu privire la această căsătorie. Ea va avea o mare dilemă în ceea ce privește comunicarea acestor dubii lui Kemal.

Atitudinea hotărâtă a lui Zeynep și Ozan pentru a-și proteja căsnicia, va zdruncina din temelii cele două familii. Pe de altă parte pentru Zeynep a rămâne în casa familiei lui Nihan este mai dificil decât ar fi intrat în acea casă.

 Emir se va decide să-și folosească cel mai important atuu în fața înșelătoriei lui Zeynep. Fotografiile lui Zeynep și Emir vor fi expediate pentru a ajunge la Kemal.

Kemal și Nihan vor acționa pentru a îi prinde pe Karen și soțul ei în tranzacția pașapoartelor. Însă ei nu vor lua în calcul pericolul numit Emir. În timp ce Kemal și Nihan se pregăstesc să se lupte cu noua tabără care le ieșise în față, vor primi o veste cutremurătoare care va avea prioritate în fața tuturor planurilor lor. Dragoste infinita ep 17, urmeaza Dragoste infinita ep 18
[youtube src="_Q9QUBsi9hs"][/youtube]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu