We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/02/2017

Dragoste Infinita episodul 16 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 16 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita ep 16
Nihan și Kemal sunt pe urmele marelui mister!
Nihan și Kemal vor găsi o modalitate de a vorbi cu Karen care, exceptându-l pe Emir, este singura persoană, care să deslușească marele mister referitor la aceea noapte. Răspunsurile pe care le va da Karen vor demonstra că Kemal și Nihan sunt pe drumul cel bun. Însă odată ce Emir va da de Karen, misterul acelei nopți va fi greu de deslușit. Și războiul rece dintre Emir și Kemal își va schimba dimensiunile.

Zeynep își va folosi toate atuurile din mânecă pentru a se mărita cât mai repede cu Ozan și să reușească să intre în viața lui Emir. Pe de altă parte Emir se va decide să folosească fotografiile aparținând lui Zeynep pe care le are în posesie pentru a îl asmuți asupra sa pe Kemal, după ce În prealabil îl va enerva.

Dorința lui Vildan de a-i lua casa lui Leyla, în care a locuit de ani de zile, va redeschide o rană adâncă greu de vindecat cu privire la relația dintre Nihan și mama sa.  Refugierea lui Nihan în cele mai grele momente la Leyla, o va face pe Leyla să devină o țintă a lui Emir.
În timp ce Kemal va continua să cerceteze “acea noapte” împreună cu Nihan, Emir va reuși să îi sperie pe săteni în procesul privind construcția termocentralei.  Atunci când Kemal va afla cele întâmplate, acesta îi va da o replică neașpteptată lui Emir. Emir are o singură variantă pentru a îl opri pe Kemal.

Ozan și Zeynep vor intra în linie dreaptă în ceea ce privește căsătoria lor ținută secret față de familiile lor.  În schimb, fără să știe de pasul făcut de frații lor Kemal și Nihan își încercă norocul pentru a îi salva pe aceștia din captivitatea lui Emir.Dragoste infinita ep 16, urmeaza Dragoste infinita ep 17
[youtube src="wneefHPLuBY"][/youtube]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu