We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/02/2017

Dragoste Infinita episodul 15 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 15 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita ep 15
Nihan și Kemal sunt în căutarea adevărului!

Kemal îi va da o nouă speranță lui Nihan. Dacă nu există cadavrul, se poate să nu existe nici criminalul. Datorită lui Kemal după mulți ani Nihan se va decide să înceapă să cerceteze aceea noapte. Cei doi vor fi nevoiți să înceapă treaba prin a îl găsi pe Karen.  Însă, căutarea lui Karen reprezintă un drum căruia nu-i cunosc începutul și sfârșitul.

Zeynep este răvășită de durerea datorată iubirii pe care o trăise. De acum înainte singurul lucru pe care îl dorește este să îl facă pe Emir să plătescă pentru cele făcute. Într-o stare confuză ea se va refugia la Asu. Fără să vrea Asu, care nu știe ceea ce pătimise Zeynep, o face pe Zeynep să nu se răzgândească a face o mare greșeală într-un moment la care ea va fi martoră.
Emir așteaptă cu interes ecourile importante ale micii aventuri avute cu Zeynep. În timp ce așteaptă, el îi va da prima misiune importantă lui Tarik.

Galip va afla că Vildan are o soră mai mica și nu va întârzi să se arate lui Leyla. Chiar și această întâlnire scurtă va fi de ajuns pentru stricarea relației dintre Vildan și Galip.
Datorită suferinței din dragoste, Zeynep nu-și va putea controla sentimentul de răzbunare din interior.  În schimb atunci când va descoperi modul în care va putea să îl rănească pe Emir, ea nu va aștepta nici măcar un minut pentru a trece la acțiune.

Speranțele lui Kemal și Nihan de a îl găsi pe Karen se vor micșora. Însă un indiciu descoperit într-un moment neașteptat, le va deschide calea pentru a îl găsi pe Karen. Atunci când același indiciu va fi văzut și pe radarul lui Emir, va începe o cursă în care  nu se va ști cine va ajunge primul la Karen . Cine va bate primul la ușa lui Karen la sfârșitul zilei va fi câștigătorul acestei curse. Dragoste infinita ep 15, urmeaza Dragoste infinita ep 16
[youtube src="de-WMTu29LY"][/youtube]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu