We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/02/2017

Dragoste Infinita episodul 14 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 14 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Nihan îi va spune tot adevărul!

Nihan îi va povesti  lui Kemal adevărul din spatele căsătoriei sale cu Emir.  Kemal va încerca să o convingă pe Nihan să-și caute dreptatea în justiție. Nihan îl va refuza spunând că nu va rezista ca Ozan să fie închis. Ea îi va spune lui să renunțe la demersul său și să accepte și el toate cele întâmplate. Cu toate că va reuși să îl convingă pe Kemal prin intermediul surprizei ascunse în mânecă, Kemal va observa unele goluri din noapte crimei  și fără să o anunțe pe Nihan va începe să investigheze “aceea noapte”.

Din cauza lui Leyla, Nihan va avea de-a face cu o confruntare si o separare de familia sa. Atunci când se va duce acasă la Leyla din dorința de a se îndepărta puțin, Nihan va petrece o noapte foarte specială atât împreună cu Leyla cât și cu Kemal care va veni neanunțat.

Chiar dacă va reuși să scape de interogatoriul de la secția de poliție grație influenței și măsurilor de precauție pe care le luase, Emir va fi zdruncinat de faptul că de acum înainte numai avea imunitate. El își va intesifica loviturile la adresa lui Kemal. El va întreprinde planuri de necăjire a celor din jurul lui Kemal și de îi apropia de sine pe aceștia.  Emir este decis să nu facă nici o afacere cu Kemal și îl va lovi pe Kemal dintr-un loc neașteptat. Chiar dacă Kemal va fi nepregătit, el este pregătit să încerce orice modalitate pentru ca lucrurile să fie în favoarea sa.

Emir va acționa pentru a-i aplica lui Kemal cea mai grea lovitură folosindu-se de Zeynep, cel mai importat atuu al său.  În schimb încrederea lui Zeynep în Emir este totală.
Kemal va afla o informative foarte importantă cu privire la “aceea noapte”. Această informație este o informație care va schimba total viața lui Nihan.  Dragoste infinita ep 14, urmeaza Dragoste infinita ep 15
[youtube src="mj3sGLh6WT4"][/youtube]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu