We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/02/2017

Dragoste Infinita Rezumat

nihan si kemal

Dragoste infinita rezumat - În această poveste care va fi difuzată la Kanal D din 20 martie, veți urmări o iubire pură dintre o fată bogată și un băiat sarac ale căror destine nu sunt scrise a fi împreună.Kemal (Burak Ozcivit ) este un tip tânăr, care este  student la inginerie. În același timp, Kemal lucrează la bărci ca să strângă bani pentru a-și întreține familia. El nu are o viață bogată, dar nici sărac nu este.

Pe de altă parte Nihan (Neslihan Atagul), este o fată tânără și frumoasă, care vine dintr-o familie bogată. Ea este artist și se bucură de viața ei desenând diferite portrete. Într-o zi, pentru a găsi fețe noi pentru următoarea ei expoziție, Nihan lasă în urmă viața ei bogată și calatoreste cu un autobuz. Între timp, Nihan și Kemal se intîlnesc din din pură coincidență. Ambii sunt atrași unul de celălalt:. În autobuz Nihan desenează in secret portretul lui Kemal iar el o privea pe furiș.
Aceste două persoane tinere se îndrăgostesc una de celălaltă, chiar dacă acestia provin din medii diferite. Ei găsesc dragostea adevărată și doresc să se căsătorească cât mai curând posibil. Cu toate acestea, Emir ( Kaan Urgancioglu ), fostul logodnic al lui Nihan face tot ce este posibil pentru ai câștiga dragostea.

Când fratele geamăn al lui Nihan Ozan (Baris Alpaykut) omoară accidental o femeie tânără, Emir folosește puterea sa pentru a acoperi acel accident și îl salvează de la închisoare pe Ozan. În schimbul pentru salvarea fratelui său, Nihan acceptă să se căsătorească cu Emir și rupe legătura cu Kemal, fără ai explica.

Cinci ani mai târziu, viața lui Kemal și Nihan se intersectează din nou. Kemal se întoarce la Istanbul, ca un om de afaceri de succes și începe o nouă afacere cu Emir. Intre timp, Nihan continuă viața ca o femeie căsătorită, dar nu uită niciodată prima ei dragoste.

Kemal va reuși să afle adevărul despre trecutul lui Nihan? Kemal și Nihan va reuși să facă față tuturor obstacolelor în calea lor și să continue să se iubească unul pe altul? Va continua Emir viața fără Nihan?

Dragoste Infinita Personaje
Burak Ozcivit - Kemal
Neslihan Atagul - Nihan
Kaan Urgancioglu -Emir
Zerrin Tekindor - Leyla
Melisa Asli Pamuk as Asu - Ozan
Hazal Filiz Kose - Zeynep
Gokay Muftuoglu - Salih
Cagla Demir - Banu
Kursat Alniacik - Onder
Burak Sergen - Galip
Nese Baykent - Vildan
Ruzgar Aksoy - Tarik

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu