We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

2/24/2017

Kosem episodul 29 Rezumat Serial Turcesc


Rezumat serial: Kosem episodul 29 - Sultana Safiye și Sultana Kösem vor veni pentru ultima dată față în față. Marea confruntare dintre cele două sultane va avea un final care va șoca pe toată lumea! Sultana Safiye își va da ultima suflare in bratele slujitorului ei fidel.


Atunci când Sultanul Osman nu se va mai înțelege cu ienicerii, campania militară va fi întreruptă și se va întoarce in capitală! Sultanul Osman care va dori să îi ia scaunul lui Kosem, o va trimite de la palat pe Kosem!

Sultanul Osman o considera vinovată pe Kosem pentru accidentul nefericit pe care  îl va avea în timpul sărbătoririi reușitei campaniei  și îi va deni dușman acesteia! Ienicerii se vor revolta după ce vor afla de intenția lui Osman de a desființa unitatea de ieniceri din armata otomană!

Cennet îi va răpi pe prinții din palat pentru a le salva viețile! Kosem îi caută pe fii săi care sunt de negăsit! Sultana Halime, care va susține revolta, va încerca ca să îl urce, din nou, pe tron pe fiul său Mustafa. După ce militarii, care îi  juraseră credință lui Mustafa, vor descinde în palat, Sultanul Osman va rămâne închis în camera privată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu