We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

2/24/2017

Kosem episodul 28 Rezumat Serial Turcesc

Rezumat serial: Kosem episodul 28 - Sultana Kosem îl va vedea pe fiul său mort! Sultanul Osman care își va condamna la moarte fratele, se va asigura că Mehmed va fi executat! În timp ce Sultana Kosem trăiește durerea pierderii fiului, în Istanbul se va instala o iarnă friguroasă cum numai fusese până atunci!

Întrevederea dintre Osman și Kosem va duce la rupererea oricărei legături dintre cei doi! Sultanul Osman va desconsidera toate cutumele prin căsătoria sa cu o femeie de origine turcă.  Sultanul Osman va pleca în Campania militară din Hotin!

Kosem, care va crede că Iskender este în viață, va face planuri pentru a îl găsi pe acesta. Însă ea va fi trădată de o persoană la care nu s-ar fi așteptat. După ce Sultana Hümaşah își va da seama că Kosem îl caută pe Iskender, ea îl va răpi pe prinț de la palat.

Atunci când Kosem îi va aplica o lovitură lui Safiye, care îi este dușmancă, viața lui  Safiye va fi distrusă. În timpul campaniei militare Osman va ieși în în fața ienicerilor și le va vorbi. Datorită deciziei luate de acesta, ienicerii se vor revolta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu