We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

2/24/2017

Kosem episodul 27 Rezumat Serial Turcesc

Rezumat serial:  Kosem episodul 27 - Sultanul Osman va urca pe tron! Kosem care cu ultimele sale puteri încearcă să-i salveze pe prinți, va trăi un mare șoc! Sultanul Mustafa va fi detronat! Coșmarurile lui Mustafa vor deveni realitate. El va intra din nou în cușcă. Pe de altă parte Sultana Halime va fi închisă.

Sultanul Osman va urca pe tron cu ajutorul lui Kosem!  Osman o va deporta pe Kosem de la palat deoarece acesta îi va lua scaunul. În piața în care Kosem va ieși, va vedea o persoană care o va șoca.

Safiye va pune la cale un plan care viclean pentru a-i face pe Kosem și Osman să se certe. Osman va descinde în ședința de consiliu ținută în secret de Kosem! Osman îi va aplica o pedeapsă foarte grea lui Kosem!

Prințul Mehmet care cădea în capcana lui Safie va face o greșeală monumentală datorită fricii că fratele său mai mare l-ar putea omorâ. Sultanul Osman care va crede că Prințul Mehmet se revoltase înpotriva sa,  va cere condamnarea la moarte pe acestuia. În timp ce legătura apropiată dintre Kosem și Sultanul Osman se va rupe, prințul Mehmed se va apropia încet încet de moarte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu