We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

2/24/2017

Kosem episodul 30 Rezumat Serial Turcesc

Rezumat serial: Kosem episodul 30 - Sultanul Osman se va îndrepta către moarte! Tânărul Osman va fi detronat așa cum nu s-a mai văzut în istorie! Insurgenții vor descinde în palat și îl vor căuta pe Osman!

Pe de altă parte lui Kosem îi este frică că fiul său va fi omorât. Însă după ce mama și fiul  se vor reîntâlni, din nou, se vor împăca. Dilruba va ordona omorârea copiilor fără știrea Sultanei Halime!

În timp ce Zülfikar, ducându-se la unitatea de ieniceri, face planuri ca să-i calmeze pe ieniceri , dar va fi ucis în unitatea de ieniceri unde își petrecuse toată viața! Rebelii, care vor descoperi unde se ascunde Osman, vor merge la ușa conducătorului. Ei îl vor duce cu forța pe Osman la unitatea de ieniceri!

 Pe de altă parte Kosem va facilita urcare pe tron a lui Mustafa cu scopul de a-i salva viața fiului său! În schimb Pașa Davud va hotărâ condamnarea la moarte a Sultanului Osman!

Sultanul Osman va fi dus la Închisoarea Celor Șapte Turnuri și va fi omorât într-un mod nemilos! După toate cele întâmplate, pentru a se răzbuna  Kosem va lua viețile tuturor care au fost vinovați de moartea lui Osman!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu