We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

1/29/2017

KOSEM EPISODUL 9 REZUMAT FILM SERIAL

Kosem episodul 9rezumat: Sultana Safiye, care dorește să rămână la palat, o va amenința pe Kosem că îi va omorâ tatăl! Pentru a-și întâlni tatăl Kosem, fără să-i fie teamă de nimic va face mutare neașteptată! Însă odată cu implicarea lui Rașa, toate planurile sale vor fi date peste cap!

 Kosem ep 9 rezumat

Kosem episodul 9 rezumat ro: Tensiunea dintre Kosem și Rasa va atinge apogeul. Kosem o va ameninta pe Rașa în fața întregului harem! Odată ce Rașa, plină de sânge, se va prăbuși, toate privirile se vor aținti spre Kosem! Kosem, care va trebui să facă o alegere între tatăl său și Sultana Handan, îi va povesti Sultanului Ahmet asemenea lucruri care îl vor înfuria foarte tare pe Ahmed!

Porunca care o va da Ahmed va zdruncina din temelii palatul! În timp ce Kosem va crede că a găsit o cale de ieșire, ea va fi victima unei mari trădări! Pentru Kosem, care va avea de-a face cu fața crudă a lui Safiye, va începe cursa nemiloasă cu timpul pentru a își salva tatăl....

Pentru a rămâne la palat Sultana Safiye o va amenința pe Kosem că îi va omorâ tatăl! Kosem este decisă să se supună lui Safiye. Pentru a-și salva tatăl Kosem, fără să se teamă de nimic, va face o mutare neașteptată. În schimb în Harem pe Kosem o așteaptă o altfel de  confruntare.

Rașa, care va profita de faptul că este însărcinată, va reuși să atragă atenți lui Ahmed asupra sa. În timp ce cele două femei se luptă pentru iubirea lor, odată cu apariția probabilității că Rașa este în pericol să piardă sarcina, toate privirile se vor îndrepta către Kosem.

Pașa Derviș asupra căruia se va pune presiune odată cu aflarea secretului lui Fahriye va fi nevoit să îi elibereze pe frații Giray din închisoare. Însă Fahriye va face o așa mutare încât îi va face ce cei doi frați să înceapă să se dușmănească.

În timp ce grație deciziei pe care o va lua Kosem va da peste cap echilibrul din harem, Safiye ca pune în aplicare un nou joc. Viața tatălui lui Kosem depindea din nou de Kosem. Oare va putea să își salveze tatăl înainte ca acesta să își dea ultima suflare?

Urmeaza Kosem episodul 10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu