We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

1/29/2017

KOSEM EPISODUL 10 REZUMAT FILM SERIAL

Kosem episodul 10 rezumat: În acest episod Safiye și Kosem se vor confrunta! Kosem, care va fi dărămată de moartea tatălui său, și va jura să îl răzbune! Ea va întrepride o  operațiune în harem care să o afecteze pe Safiye.
 Kosem episodul 10 rezumat

Kosem episodul 10 rezumat online ro: Cennet, care va fi în pericol de moarte, îi va face o propunere șoc lui Kosem. Handan, care fi deportată la palatul vechi, va părăsi palatul! Safiye, care va dori să pună punct influenței de la palat a lui Kosem, îi va alege o nouă concubină lui Ahmed.

Iubirea dintre Ahmed și Kosem va avea de trecut un examen! Va avea loc căsătoria dintre Pașa Derviș și Sultana Fahriye. În timp ce Mehmet Giray va pune la cale un plan pentru a o salva de la măritiș pe Fahriye, Derviș va porunci omorârea lui Șahin!

Marele comandant Kuyucu Murad Pașa va sosi în capitală! Se va naște Osman, primul prinț a lui Ahmed! Kosem, care începe să o caute pe Cennet, va afla un secret foarte important, care reprezintă un pericol pentru viața lui Safiye!

Kosem, care este răvășită de moartea tatălui său, va jura să se răzbune pe Safiye.Prima vizată va fi Cennet, mâna dreptă a lui Safiye. Pentru a se salva Cennet îi va face o propunere lui Kosem care va schimba toate echilibrele.
[ads-post]
În schimb Safiye, care știe că Kosem își ia puterea din iubirea lui Ahmed, va dori să pună punct acestei iubiri.  Ea o va alege pentru Ahmed pe Katerina care va ieși în evidență în harem prin farmecul și frumusețea sa.

Pentru prima dată lui Kosem îi va frică că îl va putea pierde pe Ahmed. Mahfiruze, care se luptă să o înfrunte pe Kosem în harem, va începe să aibă contracții și Osman, primul prinț al Sultanului Ahmed, va veni pe lume.

În timp ce această naștere va reprezenta pentru unii speranță, pentru alții va fi vestitorul zilelor pline de frică. Kosem, care își va da seama că Cennet știe toate secretele cele mai negre ale lui Safiye, va începe să cerceteze trecului lui Cennet și va intra în posesia unor asemenea informații care vor reprezenta începutul sfârșitului pentru Sultana Safiye.

Urmează Kosem episodul 11

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu