We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

1/29/2017

KOSEM EPISODUL 8 REZUMAT FILM SERIAL

Kosem episodul 8 Rezumat: În timp ce sultanul Ahmed și Kosem se află în apogeul iubirii lor, Safiye o va intimida pe Kosem care o provocase pe aceasta! Zulfikar, care va reuși să scape din mâinile răsculaților Celali, se va întoarce în capitală.

 Kosem episodul 8 Rezumat

Kosem episodul 8 Film Rezumat: Ahmed, care va afla că Rașa trăiește, va descinde în Celaliye pentru a îl salva! Safiye, care va profita de lipsa lui Ahmed, va întinde o astfel de capcană astfel încât tot haremul va avea de suferit! Handan, care este victima temerilor sale, va face o eroase îngrozitoare și va oferi un atuu lui Safie! Grație intervenției lui Kosem, la palat se pune la punct, din nou, jocul!

O persoană care aparține trecutului va ieși în fața lui Fahriye. Fahriye va afla secretul care îl va duce la moarte pe Derviș! Va începe lupta dintre Safiye și Kosem !  Safiye, care va afla cea mai mare slăbiciune a lui Kosem, o va lovi în punctul vulnerabil pe Kosem....

Sultana Safiye, care va fi izgonită de la palat, și va fi într-o poziție dificilă odată ce Kosem îi va întoarce spatele. În momentul în care își va pierde orice fel de speranță ea va intra în posesia unui atuu important. De acum ea (Safiye) o controlează pe Kosem.

Zulfikar care va reuși să scape din mâinile răsculaților Celali se va întoarce în capitală. Ahmed, care va afla de la Zulfikar că favorita sa Rașa este luată prizonieră, va înnebuni de furie.

Va forma în secret  o trupă și va ieși la drum ca să o salveze pe Rașa.  În timp ce Handan și Kosem sunt îngrijorate pentru că Ahmed părăsise capitala fără să anunțe pe nimeni, acest moment va fi un prilej neașteptat pentru Safiye.

Greșeala de neîndrepat pe care o va face Handan este vestirea unui mare potop. În schimb Safiye va face cunoscut atuul care o va dărâma pe Kosem. De acum Kosem ori se va lăsa contrololată de Safiye ori va plăti cu viața!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu