We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

1/16/2017

KOSEM EPISODUL 5 REZUMAT SERIAL

Kosem episodul 5 rezumat: Sultanul Ahmed îl va condamna la moarte pe Mehmed Giray! Sultana Fahriye îl va provoca pe Ahmed!

Kosem episodul 5 rezumat online: Șahin Giray va acționa să îl omoare pe Ahmed și o persoană la care nu s-ar fi așteptat deloc îl va ajuta! Conașul Reyhan își va da seama că Anastasia își aduce aminte faptele!

Extraordinara urmărire va avea un final șocant! Ahmed va începe să afle adevărul despre minciunile care i se spuseseră! Un secret macabru din trecutul unei persoane în care avea foarte mare încredere  va ieși la iveală!

Iskender o va ajuta pe Anastasia să fugă din palat! În timp ce Anastasia încearcă să facă o alegere între libertate și  iubitul ei, Sultanul Ahmed îl va condamna la moarte pe Mehmed Giray.
[ads-post]
 După ce Conașul Reyhan  își va da seaman că Anastasia și-a adus aminte marele secret, acesta se va îngrozi. Anastasia va fi expusă unui mare pericol. În schimb Șahin Giray își va pune în aplicare marele său plan. Planul său consta în asasinarea lui Ahmed și să urce pe tronul Imperiului Otoman.

Cel care îl va ajuta pe Șahin este cineva foarte apropiat lui Ahmed astfel încât această trădare se pare că este sfârșitul dinastiei!

Iskender, care se va întâlni, în secret, în grădină, cu Anastasia, va accepta să o ajute să fugă din palat. Anastasia este pe cale să ia hotărârea care îi va schimba destinul. Ori va alege libertatea și va fugi din palat ori va asculta galsul inimii și va alege iubirea.

Urmeaza episodul 6

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu