We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

1/16/2017

KOSEM EPISODUL 4 REZUMAT SERIAL

Kosem episodul 4 rezumat serial: Ahmed va lua o hotărăre care va schimba destinul lui Iskender!


Serialul Kosem episodul 4 rezumat online, care îi distribuie în rolurile principale pe actorii: Anastasia Tsilimpiou, Hülya Avşar, Ekin Koç, Mete Horozoğlu, Aslıhan Gürbüz, Kadir Doğulu, Mehmet Kurtuluş, Berk Cankat, Erkan Kolçak Köstendil, Tülin Özen, Gülcan Arslan, Nadir Sarıbacak ve Esra Dermancıoğlu are ca subiect viața lui Kosem care trece cu iubiri, cu sânge, cu luptele pentru putere, cu viictorii glorioase și înfrângeri grele.


 Cu scopul de a o mărita pe Fahriye, care este fiica sa, Sultana Safiye va face o propunere în acest sens care va surpride pe toată lumea! Iubirea secretă a Sultanei Fahriye și a lui Mehmed Giray iese la iveală! Anastasia este atacată de fetele din harem! Promovarea ierarhică a lui Derviș va genera nemulțumiri în Consiliu (Divan)! Cei doi dușmani feroce ai Imperiului Otoman, Șahin Giray și Celaliler, își vor uni forțele! Anastasia va găsi persoana care ar putea să o ajute să fugă din palat!

Iskender va fi adus în fața lui Ahmed și Anastasiei, care se aflau împreună în grădina secretă a palatului. În timp ce Anastasia este curioasă să afle cine este această persoană, odată cu hotărărea luată de Ahmed, viața lui Iskender se va schimba ireversibil.

După destrămarea întregii echipe a Sultanei Safiye, tensiunea dintre aceasta și Ahmed va crește de-a binelea. Pentru a-l controla pe Ahmed, Sultana Safiye va încerca să pună în aplicare un nou plan și va face o propunere șoc în ceea ce privește viitorul soț a fiicei sale Fahriye.

Iubirea lui Ahmed față de Anastasia va crea o indispoziție tuturor concubinelor din harem și în special lui Mahfiruz și lui Șayeste. Sosise momentul pentru a o pedepsi pe Anastasia. Cearta care va începe de la o contrazicere nevinovată, va avea un final tragic.


Scrisoarea pe care o scrie Mehmed Giray Sultanei Fahriye va ajunge în mâinile unei persoane din harem, care va face cunoscută această iubire secretă. Pentru  Mehmed Giray vor începe să bată clopotele pericolului.

Treptat palatul va deveni un loc periculos pentru Anastasia. Însă pentru a fugi de la palat ea are nevoie de ajutor. Și atunci când credea că nu mai are nicio șansă, ea va întâlni persoana care va putea să o ajute!
[ads-post]
Ahmed va lua o hotărăre care va schimba destinul lui Iskender! Cu scopul de a o mărita pe Fahriye, care este fiica sa, Sultana Safiye va face o propunere în acest sens care va surpride pe toată lumea! Iubirea secretă a Sultanei Fahriye și a lui Mehmed Giray iese la iveală!

Anastasia este atacată de fetele din harem! Promovarea ierarhică a lui Derviș va genera nemulțumiri în Consiliu (Divan)! Cei doi dușmani feroce ai Imperiului Otoman, Șahin Giray și Celaliler, își vor uni forțele! Anastasia va găsi persoana care ar putea să o ajute să fugă din palat!

Urmeaza Kosem episodul 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu